Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Στα κάγκελα οι παραγωγοί λαϊκών αγορών για την αύξηση 50%

Την αντίδραση των παραγωγών στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου, προκαλεί η πρόταση της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου Ηρακλείου, που αναμένεται να ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου σήμερα, για αύξηση των τελών των λαϊκών αγορών κατά μισό ευρώ ανά τρέχον μέτρο. 

Παντελής Παπαδάκης, πρόεδρος των παραγωγών λαϊκών αγορών Ηρακλείου: «Αυτό είναι λάθος της δημοτικής αρχής, απέναντι στους παραγωγούς να βάλει αύξηση. Δεν φτάνει το κόστος της παραγωγής που έχουμε. Τα καύσιμα. Τα ρεύματα. Πάνε να βάλουν και αύξηση στα τέλη. Αυτά τα τέλη είναι ανταποδοτικά. Να μας δείξουν τις ταμπέλες που έχουν φτιάξει για κάθε λαϊκή, που δείχνουν ποια μέρα λειτουργεί η λαϊκή.

Να μας δείξουν τις χημικές τουαλέτες. Τι έχουν κάνει ως δημοτική αρχή για να είναι ανταποδοτικά αυτά που πληρώνουμε; Πρέπει να πληρώσουμε το ανάλογο προς την περιφέρεια. Προς την ομοσπονδία επίσης το ανάλογο. Τι έχει κάνει ο δήμος Ηρακλείου για μας; Ούτε μας κάλεσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος να μας το πει. Δηλαδή, εμείς θα πληρώσουμε την τρύπα και το δάνειο της δημοτικής αρχής; Είναι λάθος. Να το πάρουν πίσω», καταλήγει ο Παντελής Παπαδάκης. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου