Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Μητσοτάκης: Εθνικό σχέδιο για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος αν δεν υπάρξει ευρωπαϊκή λύση


Η ομιλία του πρωθυπουργού στο προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο - Μήνυμα απέναντι στην αισχροκέρδια  - Εκλογές το 2023 διεμήνυσε ο πρωθυπουργός - «Αυτά τα σχεδόν 3 χρόνια η Ελλάδα μεγάλωσε και δυνάμωσε»

Είμαι σίγουρος ότι μετά τις επόμενες εκλογές θα έχουμε ακόμα περισσότερους γαλάζιους βουλευτές στην Κρήτη. Αυτό που βλέπω σε αυτό το εντυπωσιακό προσυνέδριο με κάνει πιο σίγουρο ότι στις εκλογές του 2023 θα πετύχουμε το στόχο μας και η Κρήτη θα είναι γαλάζια από άκρο σε άκρο, σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του 2ου προσυνέδριου της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιείται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο στο Ηράκλειο, προσθέτοντας πως νιώθει «διπλά συγκινημένος μετά τη σημερινή υποδοχή σας.

Αυτό το θερμό καλωσόρισμα γιατί έρχεται από τους συμπατριώτες μου Κρητικούς αλλά σηματοδοτεί την τελική ευθεία προς το συνέδριό μας».

Το μήνυμα πως οι εκλογές θα γίνουν το 2023 και θα τις κερδίσει η Νέα Δημοκρατία έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο προσυνέδριο του κόμματος στο Ηράκλειο.

Ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων μίλησε και για τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης απέναντι στην ακρίβεια τονίζοντας πως δεν πρόκειται να επιτραπεί σε κανέναν να αισχροκερδίσει. Παράλληλα ο πρωθυπουργός σημείωσε πως αποτελεί δέσμευση για τον ίδιο να υπάρξει εθνικό σχέδιο στήριξης για τις τιμές ενέργειας σε περίπτωση που δεν υπάρχει λύση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εξαπολύοντας επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση ο πρωθυπουργός είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται όλα όσα θα ήθελαν να ακούσουν οι αγρότες, οι νοικοκύριδες. Μοιράζει ακάλυπτες επιταγές αναζητεί το δικό του τεχνητό φιλί της ζωής στη δημαγωγία...»


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου