Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Αξιολόγηση: Ολοι οι υπουργοί από κόσκινο -Μετά το Πάσχα ο ανασχηματισμός


Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η αξιολόγηση των υπουργών καθώς στόχος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και να ακολουθήσει ανασχηματισμός.
Σύμφωνα με το iefimerida.gr, αυτή την εβδομάδα θα περάσουν την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου οι πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών, Πολιτισμού και Εσωτερικών.


Ποιοι υπουργοί έχουν ήδη αξιολογηθεί


Μέχρι τώρα από τον εξαμηνιαίο έλεγχο του Μαξίμου έχουν περάσει τα υπουργεία Τουρισμού, Εργασίας, Παιδείας, Υγείας, Ανάπτυξης, Ψηφιακής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη. Έχει συζητηθεί αναλυτικά η πορεία υλοποίησης των στόχων που περιείχαν οι μπλε φάκελοι που είχαν παραλάβει κατά το πρώτο υπουργικό συμβούλιο και τέθηκαν οι στόχοι για την επόμενη περίοδο.

Ο πρωθυπουργός θα κάνει μετά το Πάσχα τον ανασχηματισμό


Αν και ένας ανασχηματισμός αποτελεί μοναδικό προνόμιο του πρωθυπουργού και ποτέ δεν προαναγγέλλεται, συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη εκτιμούν ότι θα έχει δομικά χαρακτηριστικά και δεν τον τοποθετούν νωρίτερα από το Πάσχα. Οι αλλαγές αναμένεται να γίνουν τους πριν το καλοκαίρι εκτός από την αξιολόγηση των υπουργών στο ραντάρ του Μαξίμου βρίσκονται και οι βουλευτές για να κριθεί ποιοι θα μπορούσαν να συνεισφέρουν κυρίως από θέσεις υφυπουργών στο νέο σχήμα. Αν κάτι θεωρείται αυτή τη στιγμή δεδομένο είναι η συμμετοχή περισσότερων γυναικών, όπως προανήγγειλε πρόσφατα σε συνέντευξη του ο Πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου