Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Μίνι ανασχηματισμός ίσως και πριν από το Πάσχα


Ένας ανασχηματισμός είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού, όμως υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη σχηματίσει εικόνα για τις αλλαγές που χρειάζεται το κυβερνητικό σχήμα και θα τις κάνει την περίοδο του Πάσχα.
Πιθανόν και πριν από τις ημέρες των εορτών.
Κομμένοι από χέρι λέγεται ότι είναι δύο υπουργοί και πέντε υφυπουργοί. Οι πηγές λένε πως ίσως πέσουν κι άλλα κεφάλια, εάν κάποιοι υπουργοί συνεχίσουν να επιδεικνύουν ολιγωρία και ατολμία. Σε αυτή την κατηγορία λέγεται ότι ανήκουν κάποιοι από τους τεχνοκράτες, στους οποίους είχαν επενδυθεί πολλές προσδοκίες.
Ο ανασχηματισμός θα είναι «μίνι»,σύμφωνα με το iefimerida.gr, αναμένεται να έχει δομικά χαρακτηριστικά, κι αν πιστέψουμε τις πληροφορίες, θα δούμε στην κυβέρνηση περισσότερες γυναίκες και λιγότερους υφυπουργούς.
Η αξιολόγηση του κυβερνητικού έργου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν εντοπιστεί, κατ' αρχάς, φαινόμενα κακής σχέσης μεταξύ υπουργών και υφυπουργών, με τον αναμενόμενο αντίκτυπο στα αποτελέσματα του υπουργείου. Οι συγκεκριμένες δυσλειτουργίες είναι σε πλήρη γνώση του Κυριάκου Μητσοτάκη,ο οποίος και εμφανίζεται αποφασισμένος να παρέμβει.
Από τον Μάρτιο μπαίνουμε σε «επικίνδυνη ζώνη» για αλλαγές ανά πάσα ώρα και στιγμή στο κυβερνητικό σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου