Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Τραγικο τέλος νεαρού μεσα σε πηγάδι .. στην περιοχή Γαζέπη Μύλος


Τραγική κατάληξη είχε χθες το πρωί η αναζήτηση 33χρονου από την Παναγιά Πεδιάδας. Ο άτυχος νέος ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι βάθους περίπου 4,5 μέτρων στην περιοχή Γαζέπη Μύλος, του δήμου Μινώα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 33χρονος Γιώργος διασκέδαζε με την παρέα του σε πανηγύρι για την Αγία Μαρίνα, στο Μούλεφε, κοντά στην Παναγιά. Μεταμεσονύκτιες ώρες έφυγε από το γλέντι παρέα με έναν φίλο του καθώς το πρωί δούλευε σε ξενοδοχείο. Στη διαδρομή φέρεται να ζήτησε  να σταματήσουν για να κόψει αχλάδια από παρακείμενο χωράφι, δίπλα στο δρόμο. Μαζί του πήρε και μία νάιλον σακούλα. Ταυτόχρονα ο φίλος του κινήθηκε με το αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο κάτω για να βρει ασφαλές σημείο υπό το φόβο κάποιου ατυχήματος.
Όμως η ώρα περνούσε και ο Γιώργος δεν είχε επιστρέψει στο αυτοκίνητο. Ο φίλος του, όπως ήταν φυσικό, ανησύχησε. Άρχισε να τον ψάχνει, να φωνάζει επίμονα το όνομα του, όμως απόκριση δεν πήρε.
Υπό τις συνθήκες αυτές φέρεται να επέστρεψε στο χωριό, ενημερώνοντας φίλους και γνωστούς. Το πρωί πια και ενώ ο 33χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής έγινε νέα προσπάθεια αναζήτησης του στην περιοχή όπου είχε σταματήσει τη νύχτα για να κόψει αχλάδια. Σύμφωνα με τις Αρχές, το πηγάδι είχε περίπου ένα μέτρο νερό. Στο φως της ημέρας εντόπισαν τη σακούλα και υποψιάστηκαν ότι είχε συμβεί κάτι κακό. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και η 3η ΕΜΑΚ Κρήτης που ανέλαβε τη διαδικασία ανάσυρσης της σορού.
Την προανάκριση του τραγικού συμβάντος έχει αναλάβει η Αστυνομία που διερευνά τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες ο άτυχος νέος βρέθηκε στο πηγάδι, το οποίο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αλλά και μαρτυρίες ήταν καλυμμένο με κληματόφυλλα. Το πηγάδι  βρίσκεται πολύ κοντά στο δρόμο και σύμφωνα με ανθρώπους της περιοχής ελάχιστοι γνώριζαν την ύπαρξή του.
Η θλιβερή είδηση  έχει βυθίσει στο πένθος συγγενείς,  φίλους και συγχωριανούς που δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο άδικα χάθηκε η ζωή ενός νέου ανθρώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου