Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Θανατηφόρο τροχαίο με ποδηλάτισσα.. στην Ιεράπετρα


Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στην Ιεράπετρα και συγκεκριμένα στο 2ο χιλιόμετρο Ιεράπετρας – Σητείας, όπου άφηνε τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα, θύμα ενός νέου τροχαίου δυστυχήματος στο νησί.

Η άτυχη τουρίστρια από τη Γαλλία, η οποία βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές μαζί με τον σύζυγό της, ξεκίνησε χθες το πρωί για μια βόλτα στην περιοχή με το ποδήλατο. Στην περιοχή Περιστεράς γύρω στις 11 το πρωί και κάτω από συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία, η ηλικιωμένη Γαλλίδα χτυπήθηκε από ένα φορτηγό αυτοκίνητο. Ο σύζυγός της βλέποντας τη σύντροφό του στο οδόστρωμα έτρεξε στο πλευρό της καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να την κρατήσει στη ζωή. Κάνοντάς της τεχνητή αναπνοή τόσο ο ίδιος όσο και κάτοικοι που είδαν τη μοιραία σύγκρουση προσπαθούσαν να κρατήσουν ζωντανή την 75χρονη μέχρι να έρθει στο ασθενοφόρο.
Δυστυχώς, αν και κατά πληροφορίες το ασθενοφόρο έφθασε σε λίγα λεπτά, η 75χρονη εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί από την Ιεράπετρα που διερευνούν την υπόθεση, έχουν στη διάθεσή τους κάποιες μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες το φορτηγό επιχείρησε να προσπεράσει το ποδήλατο που επέβαινε η 75χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου