Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Μητσοτάκης: Θα είμαστε κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες


«Θα είμαστε μια κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες, όχι μόνο για εκείνους που θα μας ψηφίσουν».

Με αυτή του τη φράση ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ηράκλειο το Σάββατο θέλησε να κάνει διακριτή τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ως κεντρικό πολιτικό του σύνθημα χρησιμοποιεί το «ήρθε η ώρα των πολλών».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφθασε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» λίγο μετά τις 11.15 μετά από μια ημίωρη καθυστέρηση του αεροσκάφους που τον μετέφερε, ενώ πραγματοποίησε περιοδεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης κατέληξε στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στην οδό Αβέρωφ, όπου πραγματοποίησε σύντομη ομιλία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του, η προσπάθεια αποδόμησης των επικοινωνιακών επιχειρημάτων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν προφανής, αφού σε όλους τους τόνους, ο πρόεδρος επαναλάμβανε τις φράσεις «όλοι μαζί» ως αντιστάθμισμα στο «οι πολλοί έναντι των λίγων» του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος μάλιστα έκλεισε την ομιλία του παραφράζοντας το προηγούμενο σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ «η ελπίδα έρχεται», τονίζοντας πως η κοινωνία πλέον περιμένει την «ελπίδα της αλήθειας» που μόνη διαχρονικά στήριξε και στηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε ανοιχτή συζήτηση με νέους στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου  λίγο μετά τις 7:00 το απόγευμα.  

Στη διάρκεια της συζήτησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξης του, εξειδικεύοντας στα θέματα της κλιματικής αλλαγής, ενώ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου