Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και στους 4 νομούς της Κρήτης


Με Χάρη Μαμουλάκη ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο
Επίσημα και χωρίς μεγάλες εκπλήξεις ανακοίνωσε χθες η Νέα Δημοκρατία τα ψηφοδέλτια της για όλη τη χώρα.
Ειδικότερα, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Ηράκλειο περιλαμβάνονται οι: Λευτέρης Αυγενάκης, Θεανώ Βρέντζου, Γιώργος Ματαλλιωτάκης, Γρηγόρης Πασπάτης, Γρηγόρης Ροκαδάκης, Μάξιμος Σενετάκης, Εύα Σημαιάκη, Ανδρέας Στρατάκης, Νικολέτα Σφακιανάκη, Νίκος Τζώρτζογλου και Ελένη Τσαντηράκη – Καρέλη.

Από την τελική λίστα της τοπικής Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο απουσιάζει τελικά ο γιατρός και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων Γιώργος Επιτροπάκης
Οι υποψήφιοι στους 3 νομούς
Χωρίς εκπλήξεις ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας και στις υπόλοιπες εκλογικές περιφέρειες της Κρήτης.
Ειδικότερα στην εκλογική Περιφέρεια Λασιθίου, υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία είναι ο νυν βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης και οι Λαγκωνάκη Μαρία, Παπαβασιλείου Νεκτάριος και Παπακαλούση Μαρία.
Στο Ρέθυμνο, εκτός από τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, υποψήφιοι είναι οι Αγάπη Κακλιδάκη, Νίκος Μαλλιαρός και Άννα Σταματεράκη.
Στα Χανιά εκτός από τη Ντόρα Μπακογιάννη που είχε κάνει γνωστή την πρόθεση της να κατέβει ως υποψήφια στον τόπο καταγωγής της, κατεβαίνουν επίσης οι Βολουδάκης Μανούσος, Διγαλάκης Βασίλης, Κασσελάκης Γιάννης, Στασσινού Χριστίνα – Ελβίρα και Φραγκάκης Δημήτρης.

Με Χάρη Μαμουλάκη ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο
Στο μεταξύ εκτός από τον Χάρη Μαμουλάκη, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, στην επίσημη μορφή του πλέον, συμπληρώνεται από τους: Μανώλη Αλιφιεράκη, Ελένη Αυγουστάκη, Σωκράτη Βαρδάκη, Σπύρο Δανέλλη, Κατερίνα Δουλγεράκη, Νίκο Ηγουμενίδη, Στέλλα Λενακάκη, Κορνιλία Μακρή, Γιάννη Μιχελογιαννάκη και Βασίλη Σμπώκο.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου