Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Καθάρισαν τις παραλίες ..στο Μαλεβιζι


Περισσότερα από 200 φορτηγά με μπάζα και καλάμια απομακρύνθηκαν, στο πλαίσιο εργασιών καθαρισμού σε όλες τις παραλίες του Μαλεβιζίου, που ετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς να υποδεχτούν το καλοκαίρι.

Τα συνεργεία των υπηρεσιών προετοιμάζουν τις παραλίες εν’ όψει του καλοκαιριού, απομακρύνοντας μπάζα, καλάμια και άλλα φερτά υλικά που είχαν κατέβει από τα ποτάμια και τα οποία λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που προηγήθηκαν, έχουν συγκεντρωθεί σε τεράστιες ποσότητες στις παραλίες.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «προετοιμαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς να υποδεχτούμε το καλοκαίρι στο Μαλεβίζι και να έχουμε όμορφες, καθαρές και λειτουργικές παραλίες για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του τόπου μας. Δυστυχώς, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων του χειμώνα, η δουλειά μας δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά με σωστό προγραμματισμό θα είμαστε εγκαίρως έτοιμοι.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη των υπηρεσιών μας, όπως επίσης και στους  αρμόδιους αντιδημάρχους για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου