Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Σισαμάκης: στόχος μας να γίνει ο Δήμος "Ναυαρχίδα του ευ ζην" στην Ελλάδα

Τις πολιτικές θεσεις του συνδυασμού του παρουσίασε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» κ. Γ. Σισαμάκης τονίζοντας: “Διεκδικούμε και δημιουργούμε τον Δήμο, πρότυπο, το Ηράκλειο που αξίζει να ζεις.
Δεν θέλουμε ένα Ηράκλειο πολλών ταχυτήτων. Όλοι οι Ηρακλειώτες αξίζουν μια καλή ζωή, είτε ζουν στον κεντρικό αστικό ιστό είτε σε κάποια γειτονιά ή σε κάποιο χωριό” τόνισε, ενώ παρουσίασε τους επτά επιχειρησιακούς άξονες στους οποίους στηρίζεται το πρόγραμμα της παράταξης και οι οποίοι συνοπτικά είναι: Δημοκρατία, καθημερινότητα ποιότητα ζωής, περιβάλλον – πράσινο – ενέργεια, παιδεία, επιχειρηματικότητα, κοινωνική ανάπτυξη, πολιτιστική ανάπτυξη. 
Ο κ. Σισαμάκης επεσήμανε πολλές φορές ότι ο συνδυασμός του οποίου είναι επικεφαλής εκφράζει την ανανέωση ηλικιακά, πολιτικά, ιδεολογικά, μακριά από κλειστά συστήματα και μηχανισμούς, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πολίτη, – τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. «Ο συνδυασμός μας αποτελείται από άτομα επιτυχημένα επαγγελματικά σε όλους τους τομείς. Είμαστε άνθρωποι με γνώση, επιστημονική κατάρτιση, αλλά και άνθρωποι της εργασίας που δεν διστάζουν να καταπιαστούν με κρίσιμα προβλήματα. Δεν μας πτοούν τα οποιαδήποτε εμπόδια γιατί είμαστε πεπεισμένοι και αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε το όραμά μας για το Ηράκλειο» ανέφερε για να τονίσει: «Είμαστε η γενιά που αποφάσισε να μην περάσει στην ιστορία του τόπου μας ως η γενιά του καναπέ! Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί και δηλώνουμε αποφασισμένοι να παλέψουμε γι’ αυτό που αξίζει για την πόλη μας, την ιστορία της και πάνω απ όλα για τους ανθρώπους της”. Ο Γιώργος Σισαμάκης δήλωσε βέβαιος πως στις εκλογές του Μαΐου ο κόσμος του Ηρακλείου θα πάρει στα χέρια του την υπόθεση του μέλλοντός του:
«Θα συμπορευτεί μαζί μας στον αγώνα για να μπει μία νέα πνοή στις ζωές μας. Να δημιουργήσουμε ένα ευρύ προοδευτικό αυτοδιοικητικό μέτωπο ενάντια στις πολιτικές της στασιμότητας, της αδράνειας και των ψιθύρων του παρελθόντος. Σεβόμαστε το παρελθόν, τιμάμε το παρόν.Η ευκαιρία να γράψουμε μαζί τη νέα σελίδα, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αποδειχθεί και ευκαιρία για το ίδιο το Ηράκλειο που αξίζει να ζεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου