Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Σε εξέλιξη οι ερευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοούμενων.. στη Μεσαρά

βρέθηκε εξάρτημα του "μοιραίου" αυτοκίνητου 
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται  οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοουμένων - ενός ζευγαριού και δύο ακόμα γυναικών- των οποίων τα ίχνη εξαφανίστηκαν στη μια τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου στη Μεσαρά.

Στο σημείο των ερευνών βρίσκεται ο Μανώλης Γιαννακάκης, πατέρας του 29χρονου από τον Άγιο Νικόλαο ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους "ακόμα ελπίζουμε...". Ο ίδιος, συγγενείς αλλά και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής επανέρχονται στο θέμα της μεγάλης επικινδυνότητας στο σημείο μιας και δεν υπάρχει καθόλου σήμανση.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ, η Αστυνομία και το Λιμενικό, συνδράμουν Εθελοντές διασώστες, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, πτήσεις πάνω από το σημείο κάνει και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Στην επιχείρηση χρησιμοποιείται και βάρκα αλλά και drone της ΕΜΑΚ.

Το εξάρτημα του αυτοκινήτου
Στο μεταξύ λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής οι πυροσβέστες βρήκαν ένα εξάρτημα αυτοκινήτου στην παραλία του Τυμπακίου το οποίο ανήκει τελικά σύμφωνα με τους ειδικούς στο «μοιραίο» αυτοκίνητο με αποτέλεσμα οι έρευνες να επικεντρώνονται πλέον στην περιοχή του Τυμπακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου