Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

"Σφίγγει" η θηλιά για τον ΟΦΗ μετά το απίστευτο διπλό με την Λαμια !


Χρυσή” νίκη μέσα στην Κρήτη πήρε η Λαμία, που νίκησε τον ΟΦΗ με 3-1 και του… έσφιξε τη” θηλιά” του υποβιβασμού.
Απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη η ομάδα του Μάκη Χάβου! Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα της Λαμίας έφτασε την 9η θέση και τους24 βαθμούς, αφήνοντας τον ΟΦΗ 14ο και με 17 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον προτελευταίο Λεβαδειακό.
Ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας και πίεσε για το γκολ. Η Λαμία προσπάθησε να κρατήσει τους παίχτες του γηπεδούχου μακρυά από την εστία της, ενώ στο 12′ είδαν το πολύ καλό σουτ του Μπεχεράνο να περνάει για λίγο πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως ο ΟΦΗ έφτασε μια… ανάσα από το να ανοίξει το σκορ., ο Βαζ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Μιχόγεβιτς έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε πολύ καλό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να χάνουν νέα μεγάλη ευκαιρία στο 18′. Ο Φερέιρα βγήκε στην αντεπίθεση, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από αριστερά, όμως ο Μελίσσας έδιωξε. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κοροβέσης έπιασε φαλτσαριστό σουτ εντός περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!
Ο κόσμος  του ΟΦΗ ζητούσε με τα συνθήματα του ένα γκολ από τους γηπεδούχους, που στο 39′ έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία! Ο Ολιβέιρα μπήκε στην περιοχή, όμως ο αμαρκάριστος Βαζ πλάσαρε χλιαρά και ο Μελίσσας μπλόκαρε. Στο φινάλε του πρώτου μέρους η Λαμία κατάφερε να ισορροπήσει. Μάλιστα, στο 44′ είχε καλή στιγμή με το σουτ του Μπαρτόλιο.
Η Λαμία κατάφερε να… λάμψει στο δεύτερο ημίχρονο! Η ομάδα της Φθιώτιδας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 56′, όταν ο Στρέζος έκανε μεγάλη απόκρουσε στην προσπάθεια του Τόμας, αλλά λίγο αργότερα κατάφερε να παραβιάσει δυο φορές την αντίπαλη εστία. Μέσα σε 4 λεπτά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να “κλειδώσουν” το “διπλό”!

Στο 57′ ο Καραμάνος εκμεταλλεύτηκε την κάθετη του Επστάιν και πλάσαρε εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο 61′ ο Τόμας νίκησε από κοντά τον Στρέζο, κάνοντας το 0-2. Το 0-3 υπέρ της ομάδας του Μάκη Χάβου διαμορφώθηκε στο 74′, με το διαγώνιο σουτ του Μπερτόγλιο. Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού ο Δεληγιαννίδης άφησε στο 81′ την ομάδα του με δέκα παίκτες (απευθείας κόκκινη). Παρόλα αυτά, οι Κρητικοί πίεσαν για το… γκολ της τιμής και το κατάφερε στο 86′ με το κοντινό σουτ του Σακόρ (1-3).



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου