Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Άνοιγμα στην κοινωνία από τη Νέα Δημοκρατία

Άνοιγμα προς την κοινωνία επιχειρεί η Ν.Δ. μέσα από τη διοργάνωση δεκαπέντε μεγάλων θεματικών εκδηλώσεων σε όλο τον νομό Ηρακλείου με τον τίτλο «Η αλλαγή που αξίζουμε» εγκαινιάζει η ΝΔ. 
Πρόκειται για εκδηλώσεις που αφορούν όλα τα επίπεδα οργάνωσης της ελληνικής κοινωνίας, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθούν οι θέσεις του κόμματος, ως απάντηση στα σημερινά πολιτικά αδιέξοδα.
Η καμπάνια ξεκινά στις 21 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο με εκδήλωση για την Παιδεία και τους Νέους. Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Αναγεννημένη ΠαιδείαΑναγεννημένη Ελλάδα: Επένδυση στη γνώση και την καινοτομία», με τη συμμετοχή της πρώην υπουργού Παιδείας και πρώην ευρωβουλευτού, Μαριέττας Γιαννάκου, σε ξενοδοχείο της πόλης.
Ακολουθούν εκδηλώσεις στους Δήμους Βιάννου, Γόρτυνας, Χερσονήσου, στον Δήμο Φαιστού, στον Δήμο Αρχανών- Αστερουσίων, στον Δήμο Μαλεβιζίου και στον Δήμο Μινώα-Πεδιάδας με θέματα για την παιδεία και τους νέους, την υγεία, την ασφάλεια και δημόσια τάξη, τον τουρισμό, τους Έλληνες του εξωτερικού, τον αθλητισμό, την οικογένεια και ποιότητα ζωής, τον πρωτογενή τομέα και την περιφερειακή ανάπτυξη, τους νέους στην αυτοδιοίκηση, την οδική ασφάλεια, τις υποδομές και το περιβάλλον, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ευρωεκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου