Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Εκτακτη σύσκεψη στη Λοτζια για τις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου


Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί  την ερχόμενη Τρίτη στη Λότζια ο πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας και υπεύθυνος των λαϊκών αγορών Μαρινος Παττακός  με αποκλειστικό θέμα τη διαχείριση του αδιεξόδου που έχει ανακύψει στη λαϊκή αγορά των Καμινίων και του Μασταμπά.

Ήδη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση την πρόταση της προσωρινής παύσης λειτουργίας της λαϊκής αγοράς των Καμινίων, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται τα επόμενα βήματα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση της μεταφοράς της λαϊκής αγοράς στο Μασταμπά.
Όπως είναι γνωστό η Λότζια βρίσκεται ήδη με την πλάτη στον τοίχο μετά το εξώδικο των κατοίκων της Παρασκευοπούλου που σήκωσαν στην πλάτη τους το βάρος της λαϊκής αγοράς για 3,5 χρόνια.
Στο πλαίσιο αυτό άρχισε να «ζυμώνεται» η πρόταση της μεταφοράς της στην οδό Ατλαντίδος, που όμως έχει ήδη ξεσηκώσει νέα θύελλα αντιδράσεων από κατοίκους της περιοχής που εμφανίζονται αδιαπραγμάτευτοι ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι διατεθειμένοι να συνηγορήσουν με κανένα τρόπο σε ένα τέτοιο σενάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου