Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Μητσοτάκης :Δεν θα απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι αλλά θα ξηλώσω “το κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ”

Τις σκέψεις του για ένα καλύτερο και περισσότερο αποτελεσματικό Δημόσιο παρουσίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τα κυριότερα σημεία της παρέμβασης του Κυριάκου Μητσοτάκη:
“Θεωρώ τη μεταρρύθμιση στο Δημόσιο κεντρικό μοχλό για την ανάπτυξη και την επανεκκίνηση της οικονομίας. Αποκλειστική του αποστολή είναι η καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του πολίτη.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να νιώθουν ασφαλείς. Δεν θα γίνουν απολύσεις. Όμως ο κανόνας 1 πρόσληψη για κάθε 5 αποχωρήσεις θα εφαρμοσθεί. Οι προσλήψεις δεν θα γίνονται άκριτα όπως σήμερα, αλλά με συγκροτημένο σχέδιο. Είναι αδιανόητο να πλεονάζουν γιατροί & να λείπουν νοσηλευτές.
Το κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ θα ξηλωθεί. Όταν η πραγματική οικονομία στενάζει δεν νοείται το μισθολογικό κόστος στο Δημόσιο να έχει αυξηθεί κατά 612 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία τριετία.
Η αξιολόγηση είναι αίτημα των δημοσίων υπαλλήλων. Το μοντέλο μας θα είναι διάφανο και απολύτως αξιοκρατικό. Όσοι λαμβάνουν υψηλή βαθμολογία θα επιβραβεύονται ιεραρχικά και μισθολογικά. Όσοι υστερούν, θα καταρτίζονται για να βελτιωθούν ή θα μετακινούνται σε άλλες θέσεις.
Το Δημόσιο δεν έχει να φοβάται τίποτα από τη συνεργασία του με τον ιδιωτικό τομέα. Έχει μόνον να κερδίσει, όπως και οι πολίτες που θα απολαμβάνουν καλύτερες & φθηνότερες υπηρεσίες. Αποδείχθηκε με τα 24 σχολεία στην Αττική και στην διαχείριση απορριμμάτων σε Ήπειρο & Δυτ. Μακεδονία.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου