Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Πρώτο μέλημα στον ΟΦΗ η παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου

Η επιστροφή στην Super League είναι θέμα χρόνου και άπαντες στην διοίκηση του ΟΦΗ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην εξασφάλιση της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την ιστορική ομάδα στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που αναγνωρίζεται απ’ όλους στο Ηράκλειο και ειδικότερα από τους φιλάθλους του ΟΦΗ, οι οποίοι τον αποθέωσαν στην υποδοχή που επιφύλαξαν στην ομάδα τη Δευτέρα (30/4) νωρίς το πρωί, στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».
Προσγειωμένος και ταπεινός, ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως «δεν έχει έρθει ακόμα το φινάλε» και πρόσθεσε: «Στόχος είναι η πρώτη θέση, γιατί εκεί πρέπει να είναι ο ΟΦΗ. Η χαρά θα είναι να πάρουμε και το πρωτάθλημα». Όσον αφορά στις εκδηλώσεις των φιλάθλων, ο παλαίμαχος άσος των ελληνικών γηπέδων σχολίασε: «Είναι ιδιαίτερη και η χαρά η δική μου, που νιώθει υπερήφανα ο κόσμος για την ομάδα. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πάντα υπερήφανος. Θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του και να κερδίζει».
Αναφερόμενος στις δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα κατά την διάρκεια της χρονιάς και στα στοιχεία που την κράτησαν «όρθια», ο Παπαδόπουλος εξήρε την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του και την συμπαράσταση των φιλάθλων: «Ο χαρακτήρας των παικτών, ο κόσμος, που στήριξε την προσπάθεια στη δύσκολη στιγμή. Εκεί φάνηκε το μέταλλο αυτής της ομάδας. Αν ήταν άλλη ομάδα, θα είχε διαλύσει. Μέσα από τις δυσκολίες καταφέραμε κάτι που μέσα στη σεζόν, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, φαινόταν απίστευτο».
Σχετικά με την «επόμενη ημέρα», τόνισε πως «θα συζητήσουμε από αύριο και θα δούμε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να ξαναπέσει στα λάθη που έγιναν. Για εμένα, με αυτά που έχω ζήσει σε αυτήν την ομάδα, είναι λίγο παράξενο να πανηγυρίζω άνοδο από την Β΄ στην Α΄ Εθνική».
Από την πλευρά της διοίκησης, στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καζανάκης, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Η επέκταση της συνεργασίας με το Νίκο Παπαδόπουλο αποτελεί προτεραιότητα. Τον προπονητή τον εκτιμούμε και τον αγαπούμε. Είναι προτεραιότητα για εμάς. Βοήθησε πολύ την ομάδα, σε δύσκολες στιγμές. Από αυτόν θα ξεκινήσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πριν από τρία χρόνια ανέλαβαν την ομάδα. Αναφέρομαι στους μετόχους. Όπως επίσης και στα παιδιά που κράτησαν όρθια την ομάδα, σε δύσκολες στιγμές. Τώρα αρχίζει μια δυσκολότερη χρονιά για τον ΟΦΗ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Α΄ Εθνική θέλει προσοχή και πολλή δουλειά».
Τέλος, από τους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Μανόλης Μπολάκης, επισημαίνοντας: «Είμαστε χαρούμενοι. Οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείφθηκαν. Δώσαμε χαρά στην ομάδα, στον κόσμο και στους εαυτούς μας. Τέλος καλό, όλα καλά».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου