Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Έρχονται και νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις..κλείνει η Δικαιοσύνης

Τα πάνω κάτω στην κυκλοφοριακή οργάνωση του κέντρου της πόλης φέρνει ο αποκλεισμός της οδού Δικαιοσύνης που μετατρέπεται σε εργοτάξιο μετά τις 16 του μήνα προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες ανάπλασης.
Στη χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο, έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσουν σημαντικές κυκλοφοριακές ανακατατάξεις, ανάμεσα στις οποίες η αντιδρόμηση του τμήματος της οδού Μεραμβέλλου και της οδού Ευρώπης με είσοδο από την οδό Ιδομενέως και έξοδο προςτην οδό Κορωναίου.


2 σχόλια :

  1. και τι κατάφεραν , ;; τα έκαναν πιλάφι , οταν θα τελείωση το Πάσχα θα δη τε τι θα γινη με το σχολείο που ο μοναδικός δρόμος από το λιμάνι έγινε ανάποδος, μοναδικό ανατολικά και δυτική πρόσβαση την πήγαν από Αστορια και Ιδομενεος , για να βόλεψη ποιον , ;; μήπως μονάχα τον ξενοδόχο , ;; όλη η τροφοδοσία του κέντρου γίνετε από εκ η ,να βρουν αυτη που ασχολούνται με την σηματοδότηση , και κυκλοφορία , και να παν με όχημα ,ώρες αιχμής , για να καταλάβουν το ζόρι τις κίνησης , ο οποίος πριν λίγους μήνες αλάλαξε και στένεψε τον διπλής κυκλοφορίας δρόμο , που ήταν η μεραμβελου για να Βάλη τραπέζια , ο ξενοδόχος , στο μαγαζί του, , δεν θέλω κοροϊδία και παραπλάνηση , παρακαλώ πολύ , !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τι κατάφεραν , ;; τα έκαναν πιλάφι , οταν θα τελείωση το Πάσχα θα δη τε τι θα γινη με το σχολείο που ο μοναδικός δρόμος από το λιμάνι έγινε ανάποδος, μοναδικό ανατολικά και δυτική πρόσβαση την πήγαν από Αστορια και Ιδομενεος , για να βόλεψη ποιον , ;; μήπως μονάχα τον ξενοδόχο , ;; όλη η τροφοδοσία του κέντρου γίνετε από εκ η ,να βρουν αυτη που ασχολούνται με την σηματοδότηση , και κυκλοφορία , και να παν με όχημα ,ώρες αιχμής , για να καταλάβουν το ζόρι τις κίνησης , ο οποίος πριν λίγους μήνες αλάλαξε και στένεψε τον διπλής κυκλοφορίας δρόμο , που ήταν η μεραμβελου για να Βάλη τραπέζια , ο ξενοδόχος , στο μαγαζί του, , δεν θέλω κοροϊδία και παραπλάνηση , παρακαλώ πολύ , !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή