Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Διακοπή κυκλοφορίας σήμερα στον Κόμβο Καστελίου λόγω έργων ασφαλτόστρωσης στο υπό κατασκευή τμήμα στις Γούρνες

από που θα γίνεται η κυκλοφορία  των οχημάτων
Ουρές χιλιομέτρων και απίστευτη ταλαιπωρία συνέθεταν το χθεσινό σκηνικό στον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης, εξαιτίας των έργων ασφαλτόστρωσης στο υπό κατασκευή τμήμα στις Γούρνες. Η εκτροπή της κυκλοφορίας είχε ως αποτέλεσμα την πολύωρη ταλαιπωρία των οδηγών, οι οποίοι θα πρέπει να εφοδιαστούν με αρκετή υπομονή μέχρι και την παράδοση του έργου.

Σήμερα από τις 8.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ. θα γίνει ολική διακοπή κυκλοφορίας στον Κόμβο Καστελίου επί της αρτηρίας. Η διακοπή θα γίνει στον κυκλικό κόμβο Μοχού, όπου τα οχήματα θα εκτρέπονται από Αγ. Νικόλαο προς Ηράκλειο στην Π.Ε.Ο. Μαλίων – Ηρακλείου και από εκεί μέσω του κόμβου Γουρνών θα επανέρχονται στον Β.Ο.Α.Κ. και θα συνεχίζουν προς Ηράκλειο.
Η κίνηση των οχημάτων από Ηράκλειο και από Καστέλι προς Αγ. Νικόλαο θα γίνεται μέσω της Π.Ε.Ο Ηρακλείου- Μαλίων μέχρι την Σταλίδα και από εκεί τα οχήματα θα κατευθύνονται στον κυκλικό κόμβο Μοχού, όπου θα συνεχίζουν κανονικά προς Αγ. Νικόλαο. Η κίνηση αυτή θα γίνεται με παρουσία Τροχαίας στον ισόπεδο Κόμβο της περιοχής Αγ. Ιωάννου, που τα μεν οχήματα με κατεύθυνση προς Αγ. Νικόλαο θα οδηγούνται προς Χερσόνησο και τα δε οχήματα με κατεύθυνση προς Καστέλι θα οδεύουν στην Ε.Ο. Χερσονήσου – Καστελίου.
Οι εργασίες πάντως αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και ο δρόμος να δοθεί στην κυκλοφορία- εκτός απροόπτου- τη Μεγάλη Τετάρτη.


ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου