Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Στηρίζει τα τοπικά προϊόντα ..ο Δήμος Βιάννου

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Δήμου Βιάννου στο 7ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και στα δίκτυα διανομής- supermarket, που διοργανώθηκε από τα Επιμελητήρια Κρήτης το Σάββατο 24 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ).

Στο περίπτερο του Δήμου παρουσιάσθηκαν αρκετά αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα όπως μέλι, τυριά, ελαιόλαδο, κηπευτικά, μπανάνες αρτοσκευάσματα, παραδοσιακά προϊόντα από ελαιόλαδο, που διέθεσαν οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, και φορείς του Δήμου, ενώ εξαιρετικό ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν για τα βιαννίτικα προϊόντα οι επαγγελματίες που επισκέφτηκαν το περίπτερο.
Ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης τόνισε την εξαιρετική σημασία που έχουν για τον πρωτογενή τομέα αυτές οι εκδηλώσεις και έδωσε τα συγχαρητήρια στα Επιμελητήρια και στους λοιπούς φορείς που διοργάνωσαν και στήριξαν με επιτυχία το φόρουμ. Δήλωσε επίσης ότι ο Δήμος με τη συμμετοχή του και σε άλλες εκθέσεις, θα συνεχίσει την προσπάθεια για την προώθηση και προβολή των προϊόντων του τόπου. Τέλος ευχαρίστησε τους παραγωγούς, τους κτηνοτρόφους και αγροτικούς φορείς του Δήμου που συμμετείχαν με τα προϊόντα τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου