Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Είχε κρύψει χασίς στα γεννητικά του όργανα..ανήλικος μαθητής στα Χανιά

η Μίσα «μύρισε» την καβάτζα του !!

Συμμετείχε στην 5αήμερη εκδρομή του Σχολείου του, και μαζί του μετέφερε μικροποσότητα ναρκωτικών, όταν η Μίσα «μύρισε» την καβάτζα του..
Ήλπιζε να περάσει απαρατήρητος όμως υπολόγιζε χωρίς τη Μίσα. Ανήλικος μαθητής έκρυβε μικροποσότητα χασίς στα γεννητικά του όργανα.


Η Μίσα, ο σκύλος που έκανε την ανακάλυψη των 70 εκατομμυρίων ευρώ, εντοπίζοντας την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε πλοίο στην Αγ.Γαλήνη, χθες  τα ξημερώματα έφερε στην επιφάνεια μια ακόμη υπόθεση ναρκωτικών, όχι τόσο μεγάλης αξίας ωστόσο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Πρωταγωνιστής σε αυτήν την περίπτωση είναι ένας μαθητής Λυκείου ο οποίος έφτασε σήμερα στα Χανιά, με το πλοίο της γραμμής στα πλαίσια πενθήμερης εκδρομής.

Ο ανήλικος μαθητής, είχε κρύψει στα γεννητικά του όργανα, μικροποσότητα χασίς, ελπίζοντας οτι θα περάσει απαρατήρητος από τους λιμενικούς υπαλλήλους που πραγματοποιούν ελέγχους στο λιμάνι.


Ο νεαρός υπολόγισε χωρίς τη Μίσα, καθώς ο εκπαιδευμένος «δαιμόνιος» σκύλος ανακάλυψε την ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας, προκαλώντας μπελάδες τόσο στον μαθητή όσο όμως και στους συμμαθητές του που συμμετέχουν στην εκδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου