Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Αληθεύουν ;;

Δειτε τα έγραψε στη σελιδα του στο fb ο δαχειριστής του πλοίου  «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ»..το ζήτημα είναι αληθεύουν?
Theodore Rellos
Προς φιλους λιμενικους. Φιλοι!
Η σχεση μου μαζι σας αρχιζει με μια αληθεια και μια παραδοχη. Για μερες τωρα και με τυχαια επιλογη και ακολουθια σας κανω φιλους εδω με σκοπο μου να σας κανω κοινωνους του προβληματος μας και ελπιζοντας οτι καποιοι ισως απο εσας θα ενδιαφερθουν και πιθανως να ερευνησουν ωστε να λαμψει η αληθεια και ισως να καταφερουμε να παρουμε τη ζωη μας στα χερια μας παλι, την ζωη που ΕΣΕΙΣ λυπαμαι που το λεω μας στερειτε!

Η δουλεια που κανουμε ειναι κυριως η μεταφορα επικινδυνων φορτιων με πελατες υπουργεια αμυνης και εμπορικες επιχειρησεις που χρησιμοποιουν τετοια υλικα δηλαδη λατομεια, κατασκευαστικες εταιρειες κλπ.

Τον Νοεμβριο του 2017 φορτωσαμε το πλοιο ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ απο το λιμενα Μερσινας και το λιμενα Αλεξανδρετας Τουρκιας με προορισμους τους λιμενες Ντζιμπουτι και Σαλαλα. Ατυχως μπλεξαμε με απατεωνες Ναυλωτες οι οποιοι αφου εξεδωσαν παρανομα και παρατυπα φορτωτικα εγγραφα και αφου τα ελευθερωσαν παρα την θεληση μας στους ενδιαφερομενους και εισεπραξαν τους ναυλους εβαλαν τα χρηματα στην τσεπη και αφησαν απληρωτο το πλοιο, τα λιμανια και τα τελη της διωρυγος Σουεζ.

Η οδυσσεια μας μολις αρχιζε στις 23 Νοεμβριου οποτε και απεπλευσε το πλοιο απο την Μερσινα. Απο τις 25 Νοεμβριου 2017 οποτε και κατεπλευσε στο Πορτ Σαιντ το ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ προκειμενου να διελθει την διωρυγα νοτιως προς Ερυθρα θαλασσα κυριολεκτικα εχουμε βγαλει τα συκωτια μας στα τηλεφωνα, στα μυνηματα στους δικηγορους προκειμενου να καταφερουμε να πληρωθουν τα ανωτερω χρηματα και να συνεχιστει το ταξιδι του πλοιου προς τον προορισμο του.

 Μετα απο ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗ θαλασσα και με δεδομενο πλεον οτι δεν προκειται να πληρωθει τιποτε και εχοντας κανει κοινωνους ολους τους εμπλεκομενους δηλαδη Φορτωτες, Παραληπτες, Πρακτορες κλπ. κλπ τυχαια και εκ παραδρομης λαμβανουμε μυνημα απο τους Φορτωτες προς τους Παραληπτες στην Τουρκικη γλωσσα στο οποιο συμβουλευει ο ενας τον αλλον να μην ασχολειται με το πλοιο γιατι "ξερουμε τι θα κανουμε με αυτους".

Την ιδια στιγμη καταλαβαμε οτι η περιπετεια μας αυτη μεγαλωνει και αρχιζουμε ερευνα προκειμενου να αποθηκευσουμε τα εικινδυνα φορτια και να απεμπλεξουμε το πλοιο το οποιο ηταν σε κατασταση ομηριας μη δυναμενο να συνεχισει τον πλου του αλλα ουτε και να ανεφοδιαστει σε νερο και καυσιμα καθως και τροφιμα και αναλωσιμα μεχρι νεωτερας, δηλαδη εως οι κυριοι του φορτιου αποφασισουν να πληρωσουν οπως και προβλεπεται συμφωνα με το ναυλοσυμφωνο. Λιβανος, Κυπρος (η μονη χωρα που κατ εξαιρεση μας ανεφοδιασε και μας βοηθησε), Αιγυπτος, Ουκρανια, ολες οι χωρες του Ευρωπαικου νοτου, αρνηθηκαν την συνδρομη τους.

Το λιμανι της Μιζουρατας απαντησε θετικα δινοντας προσφορα και αδεια προσεγγισης πλην ομως με απαγορευση Ευρωπαικη και απο τα ηνωμενα εθνη ετσι και προχωρησαμε προς τα Καλα Λιμανια σε αναμονη απαντησεων απο το λιμανια του Αστακου Αιτωλοακαρνανιας και Μπαρ Μαυροβουνιου.

 Στα Καλα Λιμανια αφου αντηλλαγησαν πληροφοριες σχετικα με το πλοιο το πληρωμα και το φορτιο οι αρχες μας αρνηθηκαν την προσεγγιση στελνοντας μας στον ορμο Αγιας Γαληνης αλλα και απο εκει μετα απο 2 ωρες μας διεταξαν να φυγουμε ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΑ 9 ΜΠΩΦΟΡΤΣ δηλαδη καλυτερα να πνιγουμε και προχωρησαμε στον κολπο Καλαματας οπου και σταθηκαμε ανοιχτα του Διρου μεχρι την 26η Δεκεμβριου οταν πλεον το λιμανι του Μπαρ απηντησε οτι δεν επαρκει ο χωρος στην αποθηκη του και ο Αστακος μας πληροφορησε οτι εχει ληξει το πιστοποιητικο περιβαλλοντικων ορων και δεν δυναται να εξυπηρετησει.

 Την ιδια μερα οι Τουρκοι ερχονται στην Αθηνα με δικηγορο τους τον κο Hakan Tufekci εκπροσωπουντα τους Ναυλωτες αλλα και τους Φορτωτες με τον οποιο συναντηθηκαμε αυθημερον και συμβιβαστηκαμε να πληρωσουν την διωρυγα και αργοτερα να εξωφλησουν τους αλλους λογαριασμους τους εχοντας παραδοσει τα φορτια στα λιμανια εκφορτωσης. Στειλαμε εντολη στον πλοιαρχο να πλευσει προς Πορτ Σαιντ για τριτη συνεχομενη φορα ελπιζοντας αυτη τη φορα να τελειωσει ο εφιαλτης.

Την 27η Δεκεμβριου ο πλοιαρχος αναφερει στο VTS Κυθηρων την πορεια του και ταχυτητα αναγνωριζοντας ο ενας τον αλλον με προορισμο ανατολικα προς καβο Σιδερο παραλλαξη για Πορτ Σαιντ. Την επομενη αγκυροβολει λογω κακοκαιριας στην Σητεια μενοντας σε ΑΒΛΑΒΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ και αναμενοντας βελτιωση των καιρικων συνθηκων. Την ωρα της αγκυροβολιας ως ειθησται ο πλοιαρχος ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ μεσω Vhf και αντηλλαγησαν οι συνηθεις πληροφοριες δηλαδη στοιχεια πλοιου φορτιου και πληρωματος κλπ. ΜΑΤΑΙΑ περιμεναμε πληρωμες απο τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ομως.

 Το γιατι φανηκε στις 6 Ιανουαριου 2018 οταν το λιμενικο "ΕΝΤΟΠΙΣΕ" (δηλαδη τι εκανε προ Χριστουγεννων επισημα ενημερο και μεσω των σταθμων Καλων Λιμενων και Αστακου αλλα και μεσω του πρακτορειου Ηρακλειου κου Ζερβιδη) το ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.

 Αφου λοιπον το λιμενικο υποχρεωσε τον πλοιαρχο να πλευσει συνοδια πλωτου στο λιμενα Ηρακλειου προκειμενου να προβουν σε εκτεταμενη νηοψια (μια ηδη ειχε ολοκληρωθει στον Αγιο Νικολαο με αποτελεσμα την νομιμοτητα) εκει και αντιθετα με τους κανονες της διεθνους συμβασης για την αβλαβη διελευση το τοπικο κλιμακιο ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΑΝ αφου η συνοριοφυλακη η υπηρεσια ναρκωτικων η ασφαλεια το τελωνειο και δεν ξερω ποσοι αλλοι κατεστρεψαν τα παρακολουθηματα του και βρηκαν 102 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ παρανομα και περι του αντιθετως ισχυοντα απο τις συμβασεις που η Ελλαδα εχει υπογραψει και επικυρωσει... κυρηξε δε αυτο αναξιοπλοο γραφοντας στα παλιοπαπουτσα ολα τα πιστοποιητικα που ηταν σε ισχυ και ανηθηκα σε αντιθεση απο τα προβλεπομενα στους κανονες που ισχυουν συμφωνα με το PARIS MOU δηλαδη το μνημονιο επιθεωρησεων των Παρισιων και κυριως με τη βια δηλαδη διασπωντας την ΑΒΛΑΒΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ αυτου και με το βιαιο ελλιμενισμο του στο Ηρακλειο.

 Ακουστε τωρα συνεχεια: ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ και ΔΙΚΗΓΟΡΟ αλλα και χωρις να ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ οι πρεσβειες των χωρων των οποιων πολιτες ητο το πληρωμα του τους ΥΦΑΡΠΑΞΑΤΕ στην απταιστη Ελληνικην δηλωση και καλα οτι θα πηγαιναν στην Λιβυη να ξεφορτωσουν και περιπου γιναμε τρομοκρατες. ΜΠΡΑΒΟ δερβισια ηταν αυτο που σας ζητησαν απο την Αγκυρα, αλλος τροπος δεν υπηρχε να ξεφορτωθει το φορτιο ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΟΜΙΜΟ.

Και -γιατι δε το κανατε στον Αστακο να παρει δουλεια το λιμανι και να βγαλει και κανενα φραγκο η Ελλαδα;
 -Γιατι βαλατε το καραβι στο Ηρακλειο;
 -Γιατι χρεωσατε ολους τους λογαριασμους στον ΟΛΗ;
-Για να μην εχει ουτε φραγκο το λιμανι αυριο; μεχρι και το πλοιο που μετεφερε το φορτιο για αποθηκευση στη Θεσσαλονικη πληρωσε ο ΟΛΗ σημειωτεον ηταν και δεκα χρονια παλαιοτερο του ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ... θα συνεχισω αυριο με το σκανδαλο και την σκευωρια του ΛΣ η ωρα ειναι περασμενη και θελω να ειστε ξεκουραστοι για την συνεχεια.....

Σας ευχαριστω οσοι με διαβασατε αυτη την ωρα και υποσχομαι να σας ΕΚΠΛΗΞΩ αυριο!






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου