Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης στο Ηράκλειο

Ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης πραγματοποιήθηκε μετά τη συμπερίληψη πέντε μεγάλων δήμων του νομού Ηρακλείου στη δράση για την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης. Πρόκειται για τους δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Χερσονήσου, Μινώα Πεδιάδος και Γόρτυνας.
Ειδικότερα η..
δράση για τον δήμο Ηρακλείου αφορά την αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης σε Δειλινά, Ακαδημία και Αλικαρνασσό.
Η δράση στον δήμο Μαλεβιζίου αφορά την εγκατάσταση συστήματος ελέγχου για ανίχνευση διαρροών στα δίκτυα Κρουσώνα και Τυλίσου, ενώ αντίστοιχο σύστημα πρόκειται να εγκατασταθεί τόσο στον δήμο Χερσονήσου, όσο και στον δήμο Γόρτυνας.
Σύστημα μείωσης των διαρροών και εξοικονόμησης νερού των δικτύων αφορά η δράση για τον δήμο Μινώα Πεδιάδος. Η δράση έχει τίτλο «Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και περιορισμός διαρροών», ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός της ανέρχεται σε 88.6 εκατομμύρια ευρώ.
Για το θέμα, μετά την ανακοίνωση της δράσης, τοποθετή-ηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι «η συμπερίληψη 5 δήμων και δημοτικών επιχειρήσεων του Νομού Ηρακλείου ως δικαιούχων στον κατάλογο αξιολόγησης και εξέτασης των ενστάσεων αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα ώστε σημαντικά έργα που αφορούν στην ύδρευση του Νομού να μπουν σε πραγματική τροχιά υλοποίησης».

«Δίδεται το ισχυρό σήμα και για όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τον συνδυασμό αυτών που έχουμε στη διάθεσή μας ότι οι ώριμες μελέτες από πλευράς δήμων είναι το κλειδί για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε όλα τα αναγκαία έργα που αφορούν στο κοινωνικό αγαθό του νερού» αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου