Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Νικος Σπετσίδης: Μια πολλά υποσχόμενη υποψηφιότητα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Πολλά υποσχόμενη είναι η υποψηφιότητα του Νίκου Σπετσιδη με το συνδυασμό Επιμελητηριακή Σύμπραξη  στις εκλογές  του Επιμελητηρίου Ηρακλείου που θα γίνουν στις 2,3 και 4 Νοεμβρίου στο Νομό μας.
Προγραμματίζουμε την στήριξη των μελών που έχουν διεκδικήσεις ή προβλήματα με φορείς, μέσα από το ειδικό γραφείο «Συνηγόρου Μέλους του ΕΒΕΗ»  τονίζει ο εν λόγο υποψήφιος και συμπληρώνει :
΄-Προγραμματίζουμε τη αποτελεσματική λειτουργία του γραφείου υποστήριξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.


-Προγραμματίζουμε την ουσιαστική υποστήριξη και ανάδειξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας.
Μπορούμε να προωθήσουμε επιχειρηματικές δομές, όπως για παράδειγμα το ΒΙΟΠΑ Καστελλίου, που θα δώσουν άλλη ώθηση στις επιχειρήσεις, θα ενισχύσουν την αναπτυξιακή προοπτική και την εξωστρέφεια της τοπικής οικονομίας.

-Δημιουργούμε το Σχολείο Καινοτομίας με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, ολοκληρωμένα και λειτουργικά Clusters, προωθούμε την πλήρη αναδιοργάνωση του HUB, την ενεργή παρουσία στον Ευρωπαϊκό Επιμελητηριακό διάλογο, αλλά και σεμινάρια από την Αναπτυξιακή Κρήτης στα μέλη μας σχετικά με το ΕΣΠΑ και τα συνήθη λάθη που εμφανίζονται (dos and donts).

-Θέλουμε και σχεδιάζουμε ένα ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ για όλους και για την επιχειρηματική κοινότητα του Νομού.

Ο Νικόλαος Σπετσίδης με σπουδές Μaster of Science & ΜΒΑ σήμερα είναι σύμβουλος επιχειρήσεων.
Από το 2003 δραστηριοποιείτε στην Ελλάδα, ως Σύμβουλος Marketing και Διεθνούς Ανάπτυξης, υπήρξε Σύμβουλος Δημάρχου και Γενικός Διευθυντής στη Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Καστελλίου, μετέπειτα, ξεκίνησε την αυτόνομη επιχειρηματική μου πορεία υποστηρίζοντας φορείς Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα (ΜΜΕ), ενώ παράλληλα, δραστηριοποιήθηκε έντονα στο κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης φορέων Δημοσίου τομέα σε διακρατικά έργα χρηματοδοτούμενα από Ευρωπαϊκά Προγράμματα.
Από το 2012 ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε  έντονα με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, και σήμερα συντονίζει  όλα τα έργα του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου.
Συνεργάζεται με μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ έχωειδιατελέσει και διατελεί Σύμβουλος σε πολυεθνικές στην Κρήτη και την Αττική. Συνεργάζεται  με φορείς στο εξωτερικό (Επιμελητήρια, και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα) είτε ως Σύμβουλος είτε ως μέλος εκπαιδευτικού προγράμματος επιπέδου PhD. Είναι πρόεδρος Δ.Σ. του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου και μέλος της Επιτροπής Αξιολογητών Εθνικών και Ευρωπαϊκών Έργων.

Γ. Παπανδρέου 63,  Τ.κ. 713 06, Ηράκλειο
+302810236968, +306974950708, +302810361289
  nspetsidis@essenceconsulting.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου