Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Στενά και Αιγαίο παίρνουν φωτιά: Τουρκία και ΗΠΑ σε τροχιά σφοδρότατης μετωπικής σύγκρουσης

Πρωτόγνωρες εξελίξεις λαμβάνουν χώρα σε σχέση με την  Τουρκία που οδηγείται στο «ρωσικό άρμα» παγκόσμιας εξουσίας,  κάτι που επιδρά «καταιγιστικά» ήδη στις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ελλάδα, σύμφωνα και με Ρώσους αμυντικούς αναλυτές και συμβούλους του Κρεμλίνου.

«Ο κύριος λόγος για την κρίση στις σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ είναι η πορεία της Τουρκίας προς την Ευρασία», δήλωσαν οι Τούρκοι σχολιαστές στον ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik , εξηγώντας ότι η Τουρκία πιστεύει τώρα ότι με τη Ρωσία, το Ιράν, το Ιράκ και τη Συρία μπορεί καλύτερα να προστατεύσει τα εθνικά της συμφέροντα.
Όλα αυτά όμως μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η επιδείνωση των σχέσεων Τουρκίας –ΗΠΑ ευνοεί την Ελλάδα με  τις σχέσεις και τις ανάγκες της ελέω οικονομικής κρίσης , αλλά δημιουργεί και υπόνοιες «ξεκαθαρίσματος» …στο Αιγαίο, το επόμενο διάστημα και για αυτό και  οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι πάντα έτοιμες.
Τούρκοι και Αμερικανοί ευρίσκονται  σε τροχιά σφοδρότατης μετωπικής σύγκρουσης  στην Α.Μεσόγειο,  ενώ η Ελλάδα παραμένει «όαση σταθερότητας και ασφάλειας» σε μια τεράστια ακτίνα .

Αυτό ακριβώς το πλεονέκτημα θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε για πρώτη φορά στο έπακρο. Είναι η τελευταία ευκαιρία μας για να σωθούμε  ως κράτος από την οικονομική λαίλαπα και δεν πρέπει να την χάσουμε με τίποτα . 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου