Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Σημαντικές συζητήσεις και επαφές έχει το τελευταίο διήμερο στις Βρυξέλλες o Κυριάκος Μητσοτάκης με Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε τη δυνατότητα να αναπτύξει στους συνομιλητές του το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα της χώρας.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και με τους Επιτρόπους Jyrki Katainen, Αντιπρόεδρο Επιτροπής, Υπεύθυνο για ζητήματα   Εργασίας Ανάπτυξης, Επενδύσεις και Ανταγωνιστικότητα, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Επίτροπο Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων, Guenther Oettinger, Επίτροπο Προϋπολογισμού και Ανθρωπίνων Πόρων, Χρήστο Στυλιανίδη, Επίτροπο για ζητήματα Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Phil Hogan, Επίτροπο Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Carlos Moedas, Επίτροπος Έρευνας, Επιστημών και Καινοτομίας, Gabriel Mariya, Επίτροπο Ψηφιακών Τεχνολογιών, Valdis Dombrovskis, Αντιπρόεδρο της Επιτροπής, Υπεύθυνο για Ζητήματα Ευρώ και Κοινωνικού Διαλόγου, Pierre Moscovici Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Karmenu Vella Επίτροπο Αλιείας.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος συναντήθηκε και συζήτησε με τον Γιόζεφ Ντολ, πρόεδρο του ΕΛΚ και παραβρέθηκε με τους ευρωβουλευτές σε εκδήλωση του κόμματος και της νεολαίας.

Τέλος, ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για τα εγκαίνια της αίθουσας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 30 Νοεμβρίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου