Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Αυγενάκης: " γιαλαντζί λαϊκιστής" ο Αντώνης Σαμαράς

Τους ασκούς του αιόλου άνοιξε η συνέντευξη που έδωσε ο Λευτέρης Αγενάκης στην Κρήτη TV και στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη.
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ αποκάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, "γιαλαντζί λαϊκιστή", που δεν εφάρμοσε το τελευταίο διάστημα της πρωθυπουργίας του τα μνημόνια για να καταφέρει να επανεκλεγεί!

Όπως είπε, στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 αναμετρήθηκαν ο "γιαλαντζί λαϊκιστής και ο λαϊκιστής, για να κερδίσει ο λαϊκιστής, ο γνησιότατος λαϊκιστής", όπως είπε, αποκαλώντας τον κ. Σαμαρά "γιαλαντζί λαϊκιστή".
Η αναφορά αυτή του κ. Αυγενάκη προκάλεσε όπως ήταν λογικό έντονες αντιδράσεις στα στελέχη της ΝΔ, θεωρώντας ότι αφενος μεν ο γραμματέας του κόμματος θεωρεί ότι η πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν εθνικά επιζήμια για την χώρα και αφετέρου ακυρώνει τoν σημερινό Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος εμφανίζεται φιλολαϊκός καθώς στον κόσμο περνάει η αντίληψη ότι μπορεί να μιλάει ως αντιπολίτευση κατά των μνημονιακών μέτρων, αλλά την ίδια ώρα στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει η αντίληψη ότι τα μνημόνια θα έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί από την προηγούμενη συγκυβέρνηση  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ακόμα πιο σκληρά!

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξη περίπου από το 32΄:50"

Δείτε επίσης το απόσπασμα όπως μεταφέρθηκε στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου