Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Γέμισε σκουπίδια.. το Ηράκλειο

Σοβαρά ζητήματα αποκομιδής των σκουπιδιών φαίνεται ότι έχουν ανακύψει τις τελευταίες μέρες σε ολόκληρη την πόλη, καθώς σε κεντρικές οδικές αρτηρίες αλλά και σε συνοικίες του Ηρακλείου, ειδικά τις βραδινές ώρες, η κατάσταση ξεφεύγει. 

Οι κάδοι ξεχειλίζουν και πάνω σε τοίχους σχηματίζονται λόφοι σκουπιδιών, όπου σε κάποια σημεία κοντεύουν να κλείσουν και οι δρόμοι από τους τεράστιους όγκους των απορριμμάτων που έχουν προκαλέσει δυσφορία και εύλογα ερωτηματικά.
Όπως έγινε γνωστό, μια εμπλοκή που έχει προκύψει στην πληρωμή των υπερωριών των συμβασιούχων της υπηρεσίας καθαριότητας έχει εξωθήσει τους εργαζόμενους να αρνούνται να εκτελέσουν εργασίες πέρα από το καθορισμένο ωράριο τους. 
Δηλαδή ουσιαστικά δεν κάνουν υπερωρίες, με αποτέλεσμα να απορρυθμιστεί η ομαλή ροή της διαδικασία της αποκομιδής και να υπάρχουν προβλήματα σε ολόκληρη την πόλη. 
Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Χάρη Μαμουλάκη, δυστυχώς προέκυψε ένα πρόβλημα στην πληρωμή των εργαζομένων σε ότι αφορά στις υπερωρίες. Το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με τον Δήμο Ηρακλείου αλλά με τον επίτροπο ο οποίος εγκρίνει τα σχετικά εντάλματα πληρωμής.
Ωστόσο, το ζήτημα αυτό αντιμετωπίστηκε, οι αμοιβές των εργαζομένων διασφαλίστηκαν και έτσι θα επιστρέψουμε στην ομαλή ροή της αποκομιδής. 

patris

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου