Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

“Μίλησαν” οι κάμερες για την τραγωδία με την Πόρσε..

Θρήνος χθες στη διπλή κηδεία στην Πτολεμαΐδα

Οι κάμερες «μίλησαν» για τη φονική σύγκρουση με τέσσερις νεκρούς στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου οχήματος στην απώλεια ελέγχου της μοιραίας Πόρσε με οδηγό τον 24χρονο γιο του ιδιοκτήτη της εταιρείας παιχνιδιών Jumbo, Απόστολου Βακάκη.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Τροχαία, οχήματα που προπορεύονταν ή ακολουθούσαν το πολυτελές αυτοκίνητο έχουν μεγάλη χρονική απόσταση διέλευσης και δεν υπήρχε πιθανότητα σύγκρουσης. Η Πόρσε, όπως προκύπτει από το βιντεοληπτικό υλικό, κινείτο με ταχύτητα μεγαλύτερη των 200 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ φαίνεται να έχει κάνει κάποιους ελιγμούς αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας.
Η εκδοχή του κλαταρίσματος ή καψίματος του ελαστικού -εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας- συγκεντρώνει μεγάλα ποσοστά πιθανότητας, αλλά από τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.
Στο μεταξύ μέσα σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε χθες στην Πτολεμαΐδα, η κηδεία της 33χρονης Αποστολίας Παπαδοπούλου και του τρίχρονου παιδιού της Παύλου, που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο τροχαίο ατύχημα στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής Αθηνών Λαμίας.
Τραγική φιγούρα ο σύζυγος και πατέρας, Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια της τελετής στεκόταν βουβός και συντετριμμένος με το βλέμμα του συνεχώς στραμμένο στις φωτογραφίες της γυναίκας του και του παιδιού του.


ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου