Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Ο Στράτος Μαγκουσάκης νέος Πρόεδρος στο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης

Στις πρόσφατες εκλογές ο  Στράτος Μαγκουσάκης εξελέγη νέος πρόεδρος του Συνδεσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, σε μια διαδικασία που ανέδειξε το νέο ΔΣ με πολλά καινούργια πρόσωπα.
Η εκλογική διαδικασία
Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκλογές διεξήχθησαν και ολοκληρώθηκαν σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των υποψηφίων και σε εξαιρετικά εγκάρδια ατμόσφαιρα, με την αισιοδοξία ότι ο κλάδος θα συνεχίσει με επιτυχία το έργο των προκατόχων του, και θα αντιμετωπίσει με διορατικότητα, εφευρετικότητα και, πάνω από όλα, σύμπνοια τις σημαντικές προκλήσεις που επιφυλάσσει το μέλλον, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του απερχόμενου συμβουλίου.

Η καταμέτρηση, ανέδειξε τα 7 νέα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου, τα οποία το ίδιο βράδυ συνεδρίασαν και προχώρησαν στη συγκρότηση του νέου Διοικητικού
Συμβουλίου, σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης, έχοντας πλήρη επίγνωση των αναγκών των ιδιοκτητών των τουριστικών λεωφορείων και των ζητημάτων του κλάδου.
Οι νεοεκλεγέντες ομόφωνα επέλεξαν το νέο πρόεδρό τους, τον κ. Στράτο Μαγκουσάκη. Κατά τον ίδιο τρόπο πραγματοποιήθηκε και η εκλογή των υπόλοιπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, με τους νεοεκλεγέντες να ευχαριστούν τους συναδέλφους τους για την εμπιστοσύνη τους αλλά και για την τιμή που τους επιφύλαξαν.
Τόσο ο τέως πρόεδρος κ.Ιωάννης Λιανδράκης όσο και το νέο προεδρείο τόνισαν την ανάγκη της συνέχισης της στήριξης των συμφερόντων του κλάδου.  Στόχος όλων, συμφώνησαν πως πρέπει να είναι η όσο το δυνατόν συνεπέστερη παρουσία και συμμετοχή στα δρώμενα και τις εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο τους.

Στράτος Μαγκουσάκης: “Στην κοινή μας προσπάθεια χρειαζόμαστε τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων”
Ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης κ.Στράτος Μαγκουσάκης, μετά την εκλογή του ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη τους. «Είστε φίλοι εκτός από συνάδελφοι» δήλωσε ικανοποιημένος ο νέος πρόεδρος. Αυτό δείχνει πως υπάρχει δυνατότητα για να προσθέσετε καινούργια πράγματα.  Ο σύνδεσμος μας έχει έναν ενεργό κοινωνικό ρόλο που πρέπει να συνεχιστεί. Δεν πρέπει να αποκόψει τα συμφέροντά του από αυτά της κοινωνίας.
«Αναλαμβάνω σε μια δύσκολη συγκυρία και για αυτό στην κοινή μας προσπάθεια χρειαζόμαστε τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων» τόνισε με έμφαση ο νέος πρόεδρος. Απαραίτητη θεωρώ και την πολύτιμη συνδρομή όλων των παλαιοτέρων οι οποίοι πολλές φορές κατά το παρελθόν έχουν επιδείξει εργατικότητα και σύνεση,  αποδεικνύοντας ότι γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που μας απασχολούν.
Πρωταρχικό, ωστόσο, μέλημα του συνδέσμου θεωρώ πως πρέπει να είναι η συνεχής προσπάθεια για την ενίσχυση και την ανάπτυξη του κλάδου μας, ώστε να επιτύχουμε του στόχους μας. Σας ευχαριστώ όλους και θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας».

Η πλήρης σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Στράτος Μαγκουσάκης
Αντιπρόεδρος: Νικήτας Κατσαπρακάκης
Γραμματέας: Γεώργιος Τρυπιδάκης
Ταμίας: Μανώλης Μαζοκοπάκης
Τακτικό Μέλος: Γιάννης Πλερωνάκης
Εξελέγησαν και δύο αναπληρωματικά μέλη Αντώνης Κουκλινός και Νίκος Κυριακάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου