Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον Δήμο Αμαρίου – Δεκάδες έρευνες

Ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση η οποία εξελίχθηκε σήμερα το πρωί, σε περιοχές του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο
Συνελήφθη, 47χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή 
Kατασχέθηκε πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov..

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, την πρόληψη και καταστολή  διάπραξης κλοπών – διαρρήξεων και για την εφαρμογή των διατάξεων του Νόμου «Περί Ζωοκλοπής», πρωινές ώρες σήμερα, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση ευρείας κλίμακας, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν συνολικά είκοσι (20) έρευνες  σε περιοχές του Δήμου Αμαρίου σε οικίες, ποιμνιοστάσια, αποθήκες, εξοχικές κατοικίες, εγκαταλελειμμένα κτίσματα και αγροτεμάχια.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών στην οικία και σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 47χρονου, καθώς και σε αποθηκευτικούς και λοιπούς χώρους που χρησιμοποιεί, βρέθηκε και κατασχέθηκε, πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov.
Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ζωοκλοπής.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

rethemnosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου