Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Λαθροθήρας κατάφερε να διαφύγει μετά από άγριο κυνηγητό

Ενέδρα μετά από καταγγελίες ότι ασκείται λαθροθηρία λαγού από συγκεκριμένο άτομο στην περιοχή Δαφνοφιλιά Καλογέρων Ιεράπετρας, έστειλε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Λασιθίου μαζί με τους θηροφύλακες των Κ.Σ. Ιεράπετρας. Αγίου Νικολάου και Νεάπολης.
Έστησαν ενέδρα στην περιοχή με τρία αυτοκίνητα και «έπιασαν» λαγό. Το εν λόγο άτομο εμφανίστηκε στις 6:15 με αυτοκίνητο 4Χ4 και άρχισε να ψάχνει με το φακό.

Το αυτοκίνητο - παρατηρητήριο της Θηροφυλακής ενημέρωσε τα άλλα δύο οχήματα ότι το 4Χ4 ψάχνει για λαγούς με φακό και όπλο, με πορεία προς αυτούς. Μετά από λίγο έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο να σταματήσει, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προς το μέρος των θηροφυλάκων.  
Οι θηροφύλακες απέφυγαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τη σύγκρουση με το 4Χ4, ενώ δεν είχε την ίδια τύχη και το τζιπ της Θηροφυλακής, ευτυχώς χωρίς σοβαρές ζημιές.
Ο οδηγός αναγνωρίστηκε από τους θηροφύλακες. Μετά από μισή ώρα έρευνας στην περιοχή βρέθηκε το 4Χ4 κρυμμένο ανάμεσα σε αγροκήπια, κλειδωμένο, αλλά με το παράθυρο του συνοδηγού ξεχασμένο ανοιχτό.
Στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην καμπίνα του αυτοκινήτου 38 πλήρη φυσίγγια και ένα χρησιμοποιημένο πρόσφατα, εκ των οποίων τα 14 σε φυσιγγιοθήκη και τα υπόλοιπα διάσπαρτα στην καμπίνα του αυτοκινήτου και ένας φακός μεγάλης ισχύος.

Σύμφωνα με την neakriti.gr , ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Λασιθίου ο οποίος διέταξε τη σύλληψή του μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου, που όμως μέχρι στιγμής ο εντοπισμός του είναι αδύνατος. Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, τα φυσίγγια, η φυσιγγιοθήκη και ο φακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου