Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Οι πρώτες καταγραφές των ζημιών από τον χιονιά

Τεράστια καταστροφή στην αγροτική παραγωγή άφησε πίσω του ο χιονιάς των προηγούμενων ημερών, με τους παραγωγούς να κάνουν λόγο για χιλιάδες κατεστραμμένα ελαιόδεντρα.
Σήμερα αναμένεται να αποτυπωθεί το μέγεθος των ζημιών, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες σε όλα τα ορεινά. Τα προβλήματα στο μεγαλύτερο μέρος τους έχουν ξεπεραστεί, ωστόσο παραμένει ο φόβος για πλημμύρες λόγω της απότομης αύξησης της θερμοκρασίας και των έντονων βροχοπτώσεων που προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στο μεταξύ οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών προκαλούν κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο όλης της Κρήτης και οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί. Μια τέτοια συνέβη χθες νωρίς το βράδυ αφού αποκολλήθηκε βράχος και έσπασε με αποτέλεσμα πέτρες να πέσουν στο οδοστρωμα, στην περιοχή του Παλαιόκαστρου στο Ηράκλειο!

Εντρομοι οι οδηγοί προσπαθούσαν να...αποφύγουν τις κατολισθήσεις ενώ από θαυμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία του ΒΟΑΚ για να διευθετήσει την κυκλοφορία, ενώ οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης με μηχανήματα απομάκρυναν τα βράχια από το δρόμο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου