Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας του βρέφους

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα η απολογία του 52χρονου πατέρα, ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών, για το θάνατο του 6 μηνών βρέφους που συγκλόνισε το πανελλήνιο. 

Ο πατέρας που αντιμετώπιζε τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά και τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα. Υποχρεώνεται να καταβάλλει το ποσό των 20.000 ευρώ χρηματική εγγύηση ενώ μεταξύ άλλων, θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχή ενώ του απαγορεύθηκε και η έξοδος από τη χώρα.
Η απολογία του 52χρονου κράτησε περίπου 4 ώρες ενώ τα μέτρα κάτω από τα οποία οδηγήθηκε νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης ήταν αυστηρά.
Σε δηλώσεις της η δικηγόρος του δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την έκβαση των γεγονότων λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε".
Μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο το 6 μηνών μωράκι της οικογένειας, η συνήγορος του 52χρονους τόνισε με έμφαση ότι "για όλα ευθύνεται μια μόνο λάθος κίνηση, που συνέβη σε λάθος στιγμή. Στη διάρκεια έντονου εκνευρισμού, ο 52χρονος πέταξε στο πάτωμα το κινητό του το οποίο εκσφενδονίστηκε και χτύπησε το μωρό στο κεφάλι".
Το άτυχο βρέφος θα κηδευτεί την Τρίτη στη Σητεία...

ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου