Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ο θρήνος των “ορφανών” του Σημίτη για τα στοιχεία που δικαιώνουν τον Καραμανλή

Μια εικόνα, λένε, ισούται με χίλιες λέξεις… Φανταστείτε με πόσες χιλιάδες εικόνες μπορεί να συγκριθεί ο ωκεανός λέξεων, αριθμών και στοιχείων, που παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο ΕΒΕΑ, αναφορικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας τις τελευταίες δεκαετίες.
Η κωδική ονομασία της μελέτης θα μπορούσε να είναι “η δημοσιονομική εκτροπή”. Με υπέρτιτλο…
“Πώς μας οδήγησε σε αυτήν το ΠΑΣΟΚ, και κυρίως το σημιτικό ΠΑΣΟΚ”.
Τα στοιχεία άλλωστε, χαλούν την πιάτσα, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Επειδή σπάνε τη τζαμαρία της σιωπής αναφορικά με τις ολέθριες ευθύνες του “καταλληλότερου”, επί εποχής του οποίου εκτινάχθηκε σε δυσθεώρητα ύψη η διαφθορά, η διαπλοκή έστησε πανηγύρι, και καταγράφηκε η πλέον βίαιη αναδιανομή πλούτου στη χώρα, από εποχής… 1821 (τουλάχιστον). Προφανώς εις βάρος των πλέον αδύναμων και μη προνομιούχων.
Η τζαμαρία που έσπασε χθες, είναι η τζαμαρία της προστασίας που προσφέρει το σύστημα το οποίο ευεργετήθηκε, στον Κώστα Σημίτη. Δηλαδή, στον ευεργέτη του. Σκεφτείτε μονάχα πόσα “ορφανά” του συστήματος Σημίτη εξακολουθούν να κάνουν κουμάντο στη χώρα, διάσπαρτα σε όλα τα κόμματα, στις επιχειρήσεις, στις τέχνες και τα γράμματα, παντού γύρω μας. Όπου υπάρχει… οσμή χρήματος.
Τα “ορφανά” του Σημίτη επιχείρησαν και επιχειρούν, να δαιμονοποιούν τον Κώστα Καραμανλή. Και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι το δημόσιο χρέος διογκώθηκε την περίοδο 2004-2009, εξαιτίας… διορισμών. Παραλείποντας την εκτόξευση του χρέους λόγω της πληρωμής ομολόγων που είχε παραπέμψει στο μέλλον η κυβέρνηση Σημίτη, όπως και άλλων κρυφών χρεών, που είχαν παραπεμφθεί στο μακρινό μέλλον. Λόγω της μεγάλης αρπαχτής που καταγράφηκε στη χώρα την περίοδο 1996-2004, με απευθείας αναθέσεις μεγάλων έργων, υπερτιμολογήσεις, σκάνδαλα, σκάνδαλα, σκάνδαλα, εξοπλιστικά προγράμματα, μίζες…
Τον Κώστα Καραμανλή άλλωστε εξακολουθούν να βλέπουν ως τον μοναδικό εχθρό τους τα “ορφανά” του Σημίτη, αλλά και διάφορες χαριτωμένες περιπτώσεις κυνικών νεοφιλεύθερων, που θα προτιμούσαν να… πεθάνει η μισή (τουλάχιστον) ελληνική κοινωνία, ώστε να μην διαταραχθούν τα προνόμια της άλλης μισής. Στην οποία ανήκουν οι ίδιοι.
Προφανώς επειδή γνωρίζουν ότι, στο τέλος το φως νικάει πάντα το σκοτάδι. Και τους χαλάει τις (χρυσοφόρες) δουλειές…

http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου