Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Επιτυχημένη η εκδήλωση χθες στο Επιμελητήριο..ανάγκη για έναν “άλλο πόλο” στην πολιτική επεσήμαναν οι ομιλητές

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος παρισταμένων πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στο Ηράκλειο η δεύτερη εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Ώρα Αποφάσεων». Ομιλητές ήταν οι Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Φλωρίδης και Αντιγόνη Λυμπεράκη, ως εκπρόσωπος του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ».
Οι ομιλητές στις παρεμβάσεις τους αναφέρθηκαν στα δύο καταστροφικά χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, τις χαμένες ευκαιρίες για τη χώρα, τα πολλαπλά αδιέξοδα αλλά και τον διχασμό που εγκαθιδρύθηκε ξανά στην ελληνική κοινωνία. 
Όλοι αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα ενός νέου, μεγάλου φορέα που θα αποτελέσει τον «άλλο πόλο» του πολιτικού συστήματος και θα προτείνει ανατρεπτικές, ριζοσπαστικές και αναγκαίες λύσεις για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας.
Η Άννα Διαμαντοπούλου τόνισε άλλων ότι οι πολιτικές λύσεις που έχει ανάγκη η χώρα δεν μπορεί να ανασυρθούν από τα ιδεολογικά ντουλάπια του προηγούμενου αιώνα ούτε από την επανάληψη παλαιών ρητορικών συνθημάτων και κενών λέξεων.
Επεσήμανε ότι ο προοδευτικός χώρος έχει ιστορικό χρέος να σηκώσει πάλι τη χώρα, με άξονες την ανακούφιση των αδύναμων, την ανάκαμψη της οικονομίας, την ανόρθωση θεσμών και δομών, αλλά και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, εθνικής και προσωπικής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου