Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

"Σκοτεινές" μεθοδεύσεις Κουρουπλή με τις αποστρατείες ικανών αξιωματικών του ΛΣ..στο Ηράκλειο

Την αποχώρηση από την ενεργό δράση τεσσάρων υψηλόβαθμων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, δηλαδή του λιμενάρχη Ηρακλείου Δ. Σαϊτάκη, του υπολιμενάρχη Β. Βερυκοκίδη, του τομεάρχη ναυτολογίας και τρίτου τη τάξει στο ΚΛΗ. Γ. Κατσαμάνη και του διοικητή του λιμενικού τμήματος Χερσονήσου Β. Καψή αποφάσισε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.


Πρόκειται για μια άδικη απόφαση που ελήφθη κάτω από περίεργες διαδικασίες από πλευράς της ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και η οποία έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους κόλπους των λιμενικών στο νομό.
Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη του Λιμενικού, για την απόφαση της εξόδου από την Υπηρεσία αποκλειστική ευθύνη έχει ο ίδιος ο υπουργός κ. Π. Κουρουμπλής, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, πίεσε για τους δικούς του λόγους προς αυτή την κατεύθυνση, αδιαφορώντας για τις περί του αντιθέτου προτάσεις, αλλά κυρίως για την πολυετή προσφορά των συγκεκριμένων στελεχών. 

Μάλιστα, πηγές από το Λ.Σ.  κάνουν λόγο για πρακτικές περίεργες που ακολουθήθηκαν από τον υπουργό, αφού με την απόφασή του αυτή δεν αδικεί μόνο τους προαναφερθέντες αλλά και όλα τα στελέχη του Λ.Σ., τα οποία βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με συναδέλφους τους στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική. 

Πιο συγκεκριμένα κι ενώ ο κ. Κουρουμπλής πριν από λίγους μήνες υπέγραψε την παράταση μέχρι το 60ό έτος ηλικίας για τη συνταξιοδότηση πυροσβεστών και αστυνομικών, δεν έκανε το ίδιο για όσους υπηρετούν στο Λιμενικό Σώμα. Κάτι βέβαια που πολλοί πιστεύουν ότι θα το κάνει τους επόμενους μήνες και αφού θα έχουν αποστρατευτεί αρκετοί αξιωματικοί, «τους οποίους δεν θέλει να βρίσκει μπροστά του όσο είναι πολιτικός προϊστάμενος στο Λιμενικό».

Μετά τις εξελίξεις αυτές ,σύμφωνα με πληροφορίες,τα παραπάνω στελέχη του ΛΣ που θίγονται απο αυτές τις μεθοδεύσεις εξετ΄ζουν το ενδεχομενο να προσφύγουν στην Ελληνικη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου