Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Σε κρίσιμη κατάσταση η 47χρονη που δηλητηριάστηκε από φυτοφάρμακο

Στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου νοσηλεύεται από χθες το απόγευμα μια 47χρονη Ιεραπετρίτισσα αγρότισσα η οποία δηλητηριάστηκε από πολύ ισχυρό φυτοφάρμακο.
Την 47χρονη αντίκρισε το απόγευμα της Πέμπτης, ο σύζυγός της ο οποίος σοκαρισμένος και χωρίς να το σκεφτεί την μετέφερε μόνος του στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και από εκεί έφυγε άμεσα διασωληνωμένη προς το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι και όσα είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Τσικαλουδάκης, η 47χρονη έφτασε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας σε κακή κατάσταση και έφυγε από εκεί μετά από ελάχιστα λεπτά, με μηχανική υποστήριξη προς τον Άγιο Νικόλαο.
Όπως είπε ο κ. Τσικαλουδάκης το φυτοφάρμακο με το οποίο φαίνεται πως δηλητηριάστηκε είναι ιδιαίτερα ισχυρό, ακόμα και στην περίπτωση αφής. Το ενδεχόμενο να πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας είναι μεγάλο, και έχουν γίνει οι απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις.

radiolasithi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου