Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Τίμησαν τον Αντίστρατηγο της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη σε μια ξεχωριστή εκδήλωση..το ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ

Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Ηράκλειο,στην αίθουσα δεξιώσεων στο ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΑΘΑΚΗ το Χριστουγεννιάτικο εορταστικό δείπνο του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών  ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.
Ανάμεσα στους καλεσμένους  πολλοί επίσημοι, εκπρόσωποι αρχών, φορέων και συλλόγων. 
Το δείπνο αυτό, που αποτελεί πλέον θεσμό για τον τόπο μας, τίμησαν  με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. κ. Ειρηναίος, οι  Δήμαρχοι Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, Μαλεβιζίου κ. Κώστας Μαμουλάκης, Αρχανών Αστερουσίων κ. Μ. Κοκοσάλης, και
Γόρτυνας κ. Ν. Σχοιναράκης, οι Αντιδήμαρχοι Ηρακλείου κ.κ. Γ. Καραντινός και Μ. Παττακός, Μαλεβιζίου κ. Α. Σαλούστρος και Γ. Βαλτζάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Φ. Σαββάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Ματαλλιωτακης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, Ταξίαρχος κ. Λαγουδάκης, μεταξύ άλλων οι γνωστοί επιχειρηματίες κ.κ. Αντώνης Καράτζης και Μηνάς Χαλκιαδάκης καθώς και η πρόεδρος του πανελληνίου ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα πρέσβειρα της Ελλάδος στην Ευρώπη για την ανοχή τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθε  κ. Κατερίνα Παναγοπούλου.
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό που απηύθυνε η Πρόεδρος του παραρτήματος Κρήτης κ. Μαρία Αντωνακάκη η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στο έργο που επιτελούν οι Καλλιπάτειρες και στην Κρήτη, κάλεσε στο βήμα την κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία αφού ευχαρίστησε την κ. Αντωνακάκη καθώς και όλα τα μέλη για την έντονη δραστηριότητα τους αναφέρθηκε για τους στόχους του σωματείου ενώ δεν παράλειψε να αναφερθεί με ιδιαιτέρα θερμά λόγια στον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό για την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου στο σωματείο. Ο
Δήμαρχος Ηρακλείου με την σειρά του αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτελεί το σωματείο, στην φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής που ενισχύει και προωθεί τις εθελοντικές δράσεις, ενώ ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Η βραδιά στη συνέχεια  είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα  αφού τιμήθηκε ο Αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ, Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος κ. Μιχάλης Καραμαλάκης  για την συνολική προσφορά του στην κοινωνία. Μια διάκριση που παρέλαβε από την Πρόεδρο του ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα κ. Κ. Παναγοπούλου και την συντονίστρια του παραρτήματος Κρήτης κ. Μ. Αντωνακάκη η σύζυγος του κ. Μ. Καραμαλάκη και Διοικητής του Τμ. Τουριστικής Αστυνομίας Ηρακλείου κ. Ελένη Μπαντουβά – Καραμαλάκη, αφού ο ίδιος λόγω έκτακτων υπηρεσιακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Η σύζυγος του κ. Καραμαλάκη, ευχαρίστησε τις Καλλιπάτειρες για την εξαιρετική τιμή και μετέφερε τις ευχαριστίες και τις ευχές του συζύγου της για καλές γιορτές και καλή χρονιά.

Ο Χαιρετισμός του Αντιστρατήγου
Αξιότιμες κι εκλεκτές Κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου,
με βαθειά εκτίμηση και με απρόσμενη χαρά έλαβα την πρόσκληση σας για την εκδήλωση που διοργανώνετε σήμερα 17 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο, στο Κτήμα Καλαθάκη. Καταρχάς, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την ιδιαίτερη τιμή που μου επιφυλάξατε. Δυστυχώς, λόγω έκτακτων υπηρεσιακών μου δεσμεύσεων στην Θεσσαλονίκη δεν κατέστη εφικτή η μετάβαση στο Ηράκλειο. 
Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσω τα αισθήματα ευγνωμοσύνης και τη βαθιά μου εκτίμησή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών ‘Καλλιπάτειρα’ και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο και τα μέλη του παραρτήματος Ηρακλείου για την εξαίσια έμπνευση και άρτια οργάνωση της αποψινής βραδιάς, καθώς και να μοιραστώ αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή με όλες παρευρισκόμενες και όλους τους παρευρισκόμενους. 
Είναι εξαιρετικά συγκινητικό και σπουδαία στιγμή για εμένα να τιμούμαι από ένα τόσο μεγάλο σωματείο της Χώρας μας, που μάλιστα η ακτινοβολία και η κοινωνική του δράση εκτείνεται διεθνώς, προάγοντας τις διαχρονικές αξίες της προσφοράς, του ανθρωπισμού και της κοινωνικής υπευθυνότητας. Στις ημέρες μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι, εμπνευστές, φυσιογνωμίες με όραμα, μεράκι κι αφοσίωση στους κοινούς σκοπούς της κοινωνικής προόδου και ευημερίας. Είναι εξαιρετικό, αυτοί οι άνθρωποι να εκπροσωπούν την πατρίδα μας στο εξωτερικό, να διαπρέπουν και να διακρίνονται σε ευαίσθητους τομείς, όπως ο αθλητισμός και ο πολιτισμός και μάλιστα αυτή την διεθνή δράση τους να την επιστρέφουν και να την αφιερώνουν στην ελληνική κοινωνία. Μία από αυτές τις προσωπικότητες κοσμεί με το έργο και την παρουσία της την Προεδρεία της Π.Α.Σ.Γ. Καλλιπάτειρα, του πρώτου αμιγώς γυναικείου Αθλητικού Σωματείου στην Χώρα, η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου, Εθνική Πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι.
Προσωπικά, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ως υπηρεσιακός λειτουργός, διανύοντας έως σήμερα 35 έτη στην Ελληνική Αστυνομία, σε όσες υπηρεσίες και θέσεις μου ανατέθηκαν από την Ελληνική Πολιτεία, πάντοτε λειτούργησα και εξακολουθώ να λειτουργώ με γνώμονα την βοήθεια των συνανθρώπων μας και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους. Μάλιστα, για αυτό που νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων και με βοήθησε να πράξω όλα εκείνα που μου αναλογούσαν για το κάθε ζήτημα ή πρόκληση που διαχειρίστηκα ήταν οι συνεργάτισσες και οι συνεργάτες, οι συνάδελφοι μου, τα οικεία μου πρόσωπα και βεβαίως, η οικογένεια μου.  
Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω τις από καρδιάς και αμέριστες ευχαριστίες μου σε όλες και όλους που τιμήσατε τους ευγενικούς σκοπούς της αποψινής βραδιάς και προτρέπω τις εκλεκτές διοργανώτριες για πολλά ακόμη χρόνια να μας εκπλήσσουν και να μας κάνουν υπερήφανους με την δράση και τις πρωτοβουλίες τους. Τέλος, παρακαλώ δεχθείτε τις ολόθερμες ευχές μου για Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία απευθυνόμενος σε κάθε μέλος ξεχωριστά του Π.Α.Σ.Γ. Καλλιπάτειρα.

Αμέσως μετά ακολούθησε η εισδοχή στο παράρτημα Κρήτης του ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα δέκα νέων, δραστήριων και δυναμικών γυναικών της Μ. Γεμιτζάκη, Μ. Γραμματικάκη, Β. Καδιανάκη – Καλαιτζάκη, Τ. Κάρποβα, Μ. Λυπάκη, Χρ. Μπασιούρη, Μ. Ξανθάκη – Χαραλαμπάκη, Ι. Παπαδάκη – Δεικτάκη, Ι. Σταυροπούλου και Α. Χαϊνάκη

Την βραδιά  έκλεισε η αγαπημένη τραγουδίστρια Βασιλική Καληγιάννη σε ένα live με όλες τις γνωστες επιτυχίες και πολλά άλλα αγαπημένα τραγούδια με τον κόσμο να μην σταματάει να τραγουδάει και να χορεύει.

στιγμιοτυπα απο την εκδήλωση






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου