Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Διαμαρτύρονται οι ξενοδοχοϋπαλλήλοι για το επίδομα ανεργίας

Χωρίς επίδομα ανεργίας κινδυνεύουν να μείνουν και οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, αφού κατέρρευσε για μια ακόμη φορά το ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΕΔ. 

Το σωματείο τους μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Κατέρρευσε το ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΕΔ για πολλοστή φορά φέτος με αποτέλεσμα οι άνεργοι να κινδυνεύουν να μην πληρωθούν το επίδομα ανεργίας και το Δώρο Χριστουγέννων που δικαιούνται στις 16 του Δεκέμβρη, ημερομηνία που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ότι θα πληρωθούν οι άνεργοι.Για να πληρωθούν οι άνεργοι μας όμως και τα διάφορα προγράμματα του ΟΑΕΔ, πρέπει να λειτουργεί το ηλεκτρονικό σύστημα, κάτι που δεν γίνεται και υπεύθυνοι αποκλειστικά για αυτό είναι η Διοίκηση του ΟΑΕΔ και όχι οι εργαζόμενοι”. Η ανακοίνωση καταλήγει:
“Η διοίκηση του ΟΑΕΔ, ενώ γνωρίζει το πρόβλημα με το σύστημα,δεν κάνει τίποτα για να το λύσει και το αποτέλεσμα θα το δούμε την Παρασκευή 16 του μήνα όταν οι άνεργοι θα μείνουν απλήρωτοι.
Καλούμε τη διοίκηση του ΟΑΕΔ να λύσει αμέσως το πρόβλημα και την αρμόδια υπουργό να επιβάλει τις κυρώσεις σε αυτούς που ευθύνονται για το τακτικό black out που φέτος είναι συχνό φαινόμενο στο σύστημα του ΟΑΕΔ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου