Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Μακάβριο θέαμα με νεκρό άνδρα, θύμα ενός ακόμη τροχαίου..στο Τυμπάκι

Τραγωδία στο Τυμπάκι νωρίς το πρωί της Παρασκευής με έναν ακόμη άνδρα να καταλαμβάνει θέση στη λίστα των νεκρών εξαιτίας τροχαίων δυστυχημάτων φθάνοντας πλέον τα θύματα της ασφάλτου τα 63.
Είναι συγκλονιστικό ωστόσο το γεγόνος ότι από την Κυριακή μέχρι και σήμερα Παρασκευή έχουν σημειωθεί απανωτά τροχαία με 5 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους,σχεδόν δηλαδή ένας νεκρός κάθε ήμερα στους δρόμους της Κρήτης.

Αυτήν την φορά, ένας άνδρας γύρω στα 50 χρόνια, βρέθηκε νεκρός ,στην είσοδο του χωριού, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, προκαλώντας αναστάτωση στους περιοίκους που τον αντίκρυσαν πρώτοι.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές που έφθασαν στο σημείο όπου και δίπλα στον νεκρό αλλοδαπό υπήρχε και η μηχανή που οδηγούσε. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ,το δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας ,δίχως την ίδια ώρα να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται ή όχι για δική του μηχανή, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να τραυματιστεί θανάσιμα.
Ο άνδρας, Ρουμανικής καταγωγής, ήταν μόνιμος κάτοικος Τυμπακίου τα τελευταία χρόνια και δούλευε ως εργάτης στα θερμοκήπια και τα χωράφια.

http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1368668&srv=127

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου