Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Ο Κουτσούμπας πήρε το... όπλο του

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας πήρε το... όπλο του. Μετά το τέλος της ομιλίας την οποία έκανε στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Κρήτη, ο 90χρονος Κώστας Βαβουράκης, από το χωριό Κοξαρέ, πλησίασε τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ και του έδωσε ένα όπλο του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, λάφυρο από Γερμανό στρατιώτη κατά τη διάρκεια της τελευταίας μάχης του ΕΛΑΣ με τους κατακτητές στην Κρήτη.
Πρόκειται, όπως είπε ο κ. Βαβουράκης, για μία προσφορά στο Αρχείο του Κόμματος. Το όπλο πήρε και επεξεργάστηκε για λίγο ο κ. Κουτσούμπας.

Αργότερα, επισκεπτόμενος το Ηράκλειο, τόνισε: «Το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης σημαίνει μονιμοποίηση της εργασιακής ζούγκλας, διατήρηση του σκληρού πυρήνα του αντεργατικού καθεστώτος που διαμορφώθηκε από τις κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ». Συνέχισε την κριτική του στην κυβέρνηση εστιάζοντας στο θέμα του χρέους, λέγοντας ότι κανείς δεν πρόκειται να το μειώσει χωρίς νέα μέτρα, νέες θυσίες και μίλησε για νέο πρόγραμμα που, «όπως κι αν το ονομάσουν, θα είναι το 4ο Μνημόνιο κι ας το αρνείται η κυβέρνηση λέγοντας ότι ούτε κουβέντα δεν γίνεται γι' αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου