Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ανοιχτές συζητήσεις με αγρότες και κτηνοτρόφους στην Κρήτη

Το οδοιπορικό της Συμφωνίας Αλήθειας με Αγρότες και Κτηνοτρόφους συνεχίζεται την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου στην Κρήτη, όπου κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας έχει προγραμματίσει ανοικτές συζητήσεις σε συνεργασία με τη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων για θέματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα με την παρουσία στελεχών του Κόμματος .

Οι δράσεις του οδοιπορικού στην Κρήτη θα ξεκινήσουν σήμερα από το Ηράκλειο όπου το κλιμάκιο τη ΝΔ θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και ακολούθως στην Ιεράπετρα, στα Ανώγεια του Ν. Ρεθύμνου, στις Βρύσες Χανίων, στο Καστέλι Κισσάμου, στο Σπήλι Ρεθύμνου και στους Βώρους Μεσαράς. Στο πλαίσιο των ανοιχτών συζητήσεων έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με εκπροσώπους αγροτικών και κτηνοτροφικών φορέων, καθώς και επισκέψεις σε πρότυπες συνεταιριστικές μονάδες, καινοτόμες μονάδες παραγωγής αγροτικών προϊόντων και μεταποιητικές εξαγωγικές μονάδες στην Κρήτη.

Στο κλιμάκιο της ΝΔ συμμετέχουν οι κκ: Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής-Βουλευτής Ημαθίας, Βασίλης Οικονόμου, Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας - Βουλευτής Επικρατείας, Δημήτρης Μελάς, πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων -Συντονιστής στην ομάδα προετοιμασίας του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα στη Γραμματεία Προγράμματος, Κώστας Μπαγινέτας, Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ και Χρήστος Γιαννακάκης, Σύμβουλος Γραμματέα ΠΕ για θέματα πρωτογενή τομέα και αγροτικών συνεταιρισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου