Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Με την παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποιήθηκε χθες η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν ήταν η Διοργάνωση Πολιτικών Ακαδημιών Στελεχών στην Κρήτη και η Κάρτα μέλους της Νέας Δημοκρατίας. Επιπλέον, έγινε απολογισμός των εκλογών  του ΤΕΕ και προετοιμασία για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου καθώς επίσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό δράσεων των κατά τόπους ΔΗΜ.Τ.Ο. του νομού.
Παρουσιάζοντας την Κάρτα Μέλους της ΝΔ ο κ Αυγενάκης ανέφερε «Ο σεβασμός στο φορολογούμενο αποτελεί..
σταθερή θέση της Νέας Δημοκρατίας. Από τα δικά του χρήματα, στηρίζονται οικονομικά τα πολιτικά Κόμματα. Για αυτό, οφείλουν να λογοδοτούν και να διασφαλίζουν την ορθή διαχείριση αυτών των πόρων. Η Νέα Δημοκρατία αναδιοργανώνεται, βάζει τάξη στα οικονομικά της και απευθύνεται σε όλη την κοινωνία.  Καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στη χώρα, αποκτώντας την Κάρτα Μέλους του Κόμματος. Η διαφάνεια είναι αίτημα της κοινωνίας. Είναι, όμως, και απαραίτητη προϋπόθεση για να δομήσουμε στέρεες σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτικών Κομμάτων και πολιτών.

Το κόστος συνδρομής για ένα χρόνο είναι 12 ευρώ. Για δύο έτη, η Κάρτα Μέλους κοστίζει 22 ευρώ ενώ για τρία έτη το αντίτιμο είναι 30 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου