Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Στις Δαφνές ο δήμαρχος για τα προβλήματα της περιοχής

Όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία των Δαφνών, αναδείχτηκαν στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε ο δήμαρχος Β. Λαμπρινός με πολυμελή αντιπροσωπεία του Δήμου Ηρακλείου, στην οποία μετείχαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Πασπάτης, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών κ. Γιώργος Καραντινός, Τεχνικών Έργων κ. Γιάννης Αναστασάκης, Καθαριότητας κ. Χάρης Μαμουλάκης, Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς, Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Πέτρος Ινιωτάκης, καθώς και ο..
πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Νίκος Φακουρέλης.
Ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι συζήτησαν με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, κ. Γιακουμάκη, και τους κατοίκους για τα τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας των Δαφνών αλλά και για θέματα που απασχολούν την κοινότητα επί σειρά ετών χωρίς να έχουν δρομολογηθεί λύσεις.

Οι κάτοικοι έθεσαν, μεταξύ άλλων το θέμα της απαράδεκτης λειτουργίας του βιλογικού καθαρισμού, ζητήματα αποχέτευσης και άρδευσης, αγροτικής οδοποιίας, συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και θέματα που έχουν σχέση με την αστυνόμευση. Ο δήμαρχος κ. Βασίλης Λαμπρινός αφού συζήτησε τα θέματα, δεσμεύτηκε για τη δρομολόγηση λύσεων όπου αυτό ήταν εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου