Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Αγανάκτηση για το οδικό δίκτυο στη Γόρτυνα

Επίσκεψη στον περιφερειάρχη Κρήτης θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας για να εκφράσει τη διαμαρτυρία των πολιτών για την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου της περιοχής. Η κακή συντήρηση και συνεχείς καθιζήσεις έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα και την αγανάκτηση των κατοίκων.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου καταγγέλθηκαν συγκεκριμένα προβλήματα ειδικά στον δρόμο που συνδέει τον Άγιο Θωμά με το Ασήμι αλλά και στον δρόμο Λαράνι- Λούρες όπου από τις περυσινές και τις προπέρσινες κατολισθήσεις δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια αποκατάστασης του δρόμου. Επίσης αναφέρθηκε η άθλια κατάσταση του δρόμου προς τα Ίνια αλλά και του δρόμου που συνδέει τον Αμπελούζος με τη Γέργερη.
Ο δήμαρχος Νίκος Σχοιναράκης πρότεινε να κλειστεί ένα ραντεβού με τον περιφερειάρχη, στο οποίο θα παρευρεθεί σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να του εκθέσουν την κατάσταση σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης. Ζήτησε μάλιστα από τις τεχνικές υπηρεσίες να ετοιμάσουν τους φακέλλους με τις επιμετρήσεις όλων των δρόμων, όπου χρειάζεται να γίνει παρέμβαση συντήρησης, ώστε το ραντεβού να κλειστεί το συντομότερο δυνατόν.


 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου