Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Πολεμαρχάκης: “Δεν γίνεται να ξεφτιλίζεται ο ΟΦΗ, όσοι δεν μπορούν να φύγουν”

Μετά το καρότο σειρά είχε το…μαστίγιο στον ΟΦΗ. Μέχρι τώρα η διοίκηση επέλεξε να κρατάει χαμηλούς τόνους ακόμα και μετά από τα άσχημα αποτελέσματα όμως η ήττα, το σκορ και η εικόνα στο φιλικό με τον Εργοτέλη ξεχείλισαν το ποτήρι και έκαναν τους παράγοντες της ομάδας να αλλάξουν τακτική.
Χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ επισκέφτηκε τα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες σε σκληρή γλώσσα. Ο κ. Πολεμαρχάκης είπε στους παίκτες σε πολύ έντονο ύφος:
“Τι συμβαίνει και παρουσιάζετε αυτό το πρόσωπο; Τι προβλήματα έχετε; Είμαστε από τις λίγες ομάδες που πληρώνουμε κανονικά προσπαθούμε να είμαστε κοντά σας. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα αλλά με εμφανίσεις όπως οι τελευταίες και κυρίως στο φιλικό με τον Εργοτέλη τον διασύρετε.
Δεν γίνεται ο ΟΦΗ να ξεφτιλίζεται. Όσοι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας μπορούν να φύγουν. Η ομάδα έχει στόχο την άνοδο και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε”.
Οι παίκτες άκουγαν τον πρόεδρο χωρίς κανείς από αυτούς να πάρει τον λόγο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πολεμαρχάκης έχει τις τελευταίες μέρες και μια σειρά επαφών με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Νιόπλια αλλά και με τον Σταύρο Λαμπράκη έτσι ώστε να διπαιστωθεί τι φταίει και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.
Χθες το βράδυ έγινε η καθιερωμένη συνεδρίαση του Δ.Σ στην οποία συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.


ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου