Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Σαμαράς: Η Νέα Δημοκρατία θα σώσει ξανά την πατρίδα!

Μύδρους "κατά της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος", εξαπέλυσε από την Ξάνθη ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όπως χαρακτηριστικά είπε, η οποία οδήγησε την Ελλάδα σε νέα μνημόνια τη στιγμή που επί κυβερνήσεώς του βρισκόταν μια ανάσα για να γλιτώσει από αυτά.

Κατά την διάρκεια της πρώτης δημόσιας ομιλίας του μετά από την παραίτηση του από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι «παρά τη φοβερή περιπέτεια που περνάμε, τελικά θα βγούμε νικητές. Το έχουμε ήδη αποδείξει, πως μπορούμε! Την περίοδο 2012-14, αποδείξαμε πως μπορούμε!», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Α. Σαμαράς στέλνοντας έτσι μήνυμα αισιοδοξίας στους Ελληνες πολίτες .
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε και στις τεράστιες πολιτικές αλλαγές που συντελούνται στη διεθνή σκήνη. Σχολιάζοντας εμμέσως την εκλογή Τραμπ και την κατάρρευση Μαδούρο είπε : H Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί ποτέ να γίνει κράτος-Μαδούρο! Οι ακραίες ιδεοληψίες του κρατισμού και της «πολιτικής ορθότητας», γκρεμίζονται σήμερα παντού! Όλα αυτά ταυτίστηκαν με τυραννίες ή οδηγούν σε τυραννία. Αλλάζουν οι εποχές. Παντού στον κόσμο! Κι είναι καιρός να αλλάξουν και στην Ελλάδα.

Ο  Αντώνης Σαμαράς , τέλος, τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να ξαναφέρει την Ελλάδα εκεί που την είχε φτάσει η κυβέρνησή του στα τέλη του 2014 και να την πάει ακόμα πιο μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου