Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Πολίτες πιάστηκαν στα χέρια με υπαλλήλους του ΟΑΕΔ..στην Αλικαρνασσό..

Σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα χθες το πρωί, στον ΟΑΕΔ Ν. Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο. Ο εκνευρισμός της αναμονής και η αγανάκτηση, οδήγησε σε εντάσεις, με αποτέλεσμα πολίτες και εργαζόμενοι να πιαστούν στα χέρια! 

Επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για τη λήξη του επεισοδίου. Ελαφριά τραυματίστηκε ένας εργαζόμενος.
Πολίτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν στον ΟΑΕΔ Ν. Αλικαρνασσού, έχασαν την ψυχραιμία τους, λόγω της ταλαιπωρίας και της πολύωρης αναμονής και δημιουργήθηκε σοβαρή ένταση, φτάνοντας στο σημείο να πιαστούν στα χέρια με τους υπαλλήλους. Ο τραυματισμός του υπαλλήλου δεν ήταν σοβαρός ενώ αρκετοί υπάλληλοι προχώρησαν σε στάση εργασίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κρήτη, Κώστας Μπέζος ανέφερε πως την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη σε επίπεδο Κρήτης προκειμένου να καθοριστεί η στάση των εργαζομένων ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων, καθώς αυτό το συμβάν ήταν αποτέλεσμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών και του τεράστιου όγκου εργασίας λόγω της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και της μαζικής προσέλευσης των ξενοδοχουπαλλήλων για να εγγραφούν στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού.

 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου