Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τη ρότα της Ελλάδας"

Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τη ρότα της Ελλάδας», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας, σήμερα, 8 Νοεμβρίου, σε εκδήλωση των ΝΟΔΕ Ρεθύμνης – Χανίων, στις Βρύσες Χανίων.
Και πρόσθεσε: «Δεσμεύομαι απέναντί σας να μιλώ πάντα τη γλώσσα της αλήθειας. Δεν υπόσχομαι τίποτα που δεν είμαι βέβαιος ότι μπορώ να εκπληρώσω … Άλλωστε, το ψέμα και τις κενές υποσχέσεις τις βιώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια και είδαμε τα αποτελέσματα».
Αναφερόμενος στην σημερινή κατάσταση, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι: «Τα όσα ζούμε σήμερα έχουν τη σφραγίδα της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου» και προειδοποίησε: «Αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς και με αυτά τα μυαλά, τα χειρότερα θα είναι μπροστά μας. 
Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να το αποτρέψουμε. Και θα βάλουμε πλάτη στη διεθνή σκηνή για τη διασφάλιση των καλύτερων συμφωνιών για τη χώρα μας. Πάντα βοηθούσαμε και βοηθάμε γιατί είμαστε παράταξη εθνικής ευθύνης και πατριωτικού καθήκοντος. 
Βεβαίως και η χώρα πρέπει να ενταχθεί, το συντομότερο δυνατόν, στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης για να ξεκινήσει και η ουσιαστική συζήτηση για την απομείωση του χρέους. Μια αξιόπιστη μεταρρυθμιστική Κυβέρνηση θα είχε ήδη πετύχει αυτούς τους στόχους. Θα είχε βρεθεί σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση αν είχε υλοποιήσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις αντί να πορεύεται με διαρκή πισωγυρίσματα, χωρίς σχέδιο, χωρίς πραγματική βούληση».

http://flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου