Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Οι παραολυμπιονικες με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη

Μία πολύ όμορφη βραδιά πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ με στόχο να τιμηθούν οι Παραολυμπιονίκες του Ρίο, οι οποίοι έκαναν υπερήφανη την Ελλάδα με τις επιτυχίες τους.
Στο ξενοδοχείο «Απολλώνια» παραβρέθηκαν όλοι οι αθλητές που εκπροσώπησαν το Ηράκλειο στην Παραολυμπιάδα του Ρίο, αλλά και ορισμένοι από τους αθλητές που χάρισαν χαμόγελα και γέμισαν υπερηφάνεια τους απανταχού Έλληνες με τα μετάλλια που κατέκτησαν.
Τους αθλητές καλωσόρισε ο Ευρωβουλευτής Μανώλης  Κεφαλογιάννης, ο οποίος αφού τους προσκάλεσε να παραβρεθούν..
και στις Βρυξέλες, στη συνέχεια παρέδωσε τις τιμητικές πλακέτες στους αθλητές. Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να τιμήσουμε όλους αυτούς που μας έκαναν υπερήφανους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Είναι τεράστια η επιτυχία σας δουλεύοντας κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Σηκώσατε ψηλά την ελληνική σημαία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη χαρά που δώσατε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».
Ακολούθησε η βράβευση όλων των αθλητών που κατέκτησαν μετάλλιο στο Ρίο και συγκεκριμένα του Μανώλη Στεφανουδάκη, του Θανάση Κωνσταντινίδη, του Σε Τζον Φερνάντες, τουΠαύλου Μάμαλου, του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, της  Άννας Ντέντα, των Αδαμαντίας Χαλκιαδάκη, Ηρώ Μηλάκη και του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γεώργιου Βαρβεράκη.

Ο τελευταίος, μάλιστα, συγκίνησε όταν έπιασε το μικρόφωνο και καταχειροκροτήθηκε. Όπως επισήμανε: «Σας ευχαριστούμε που δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες να γιορτάσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε μία μεγάλη αθλητική οικογένεια και το μόνο μας μέλημα είναι να βλέπουμε την ελληνική σημαία να κυματίζει ψηλά. Να χαιρόμαστε, να κλαίμε από υπερηφάνεια και να αγκαλιαζόμαστε έχοντας πετύχει το στόχο μας».


http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1360376&srv=364

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου